După săptâmâni întregi de agitaţie şi speculaţii legate de ediţia din acest an a festivalului Peninsula, astăzi organizatorii au anunţat pe Facebook parteneriatul cu Tuborg. Pentru această ediţie festivalul va purta denumirea de Tuborg GreenFest Peninsula 2011. În plus, fanilor muzicii bune li s-a confirmat prezenţa pe scena de la Târgu Mureş a trupelor Kasabian şi Within Temptation.

Citeşte mai multe informaţii despre Tuborg Green Fest Peninsula 2011!

S-au pus în vânzare biletele. Află cât costă şi de unde se pot cumpăra!

Kasabian este una dintre cele mai mari trupe indie din Marea Britanie. Cu o carieră de peste 12 ani, trei albume de studio extrem de bine vândute şi nenumărate apariţii live, britanicii au fost numiţi anul trecut la Q Awards cea mai bună trupă din lume.

Piese ca „Empire” sau „Cutt Off„, dar şi piese de pe cel mai recent album al trupei, „West Ryder Pauper Lunatic Asylum„, vor putea fi ascultate pe 26 august 2011, a doua zi de Tuborg GreenFest Peninsula 2011.

În ultima zi de festival pe scena de la Târgu Mureş vor urca olandezii de la Within Temptation. Combinaţia inedită de rock simfonic şi diverse influenţe i-a adus pe membrii trupei în atenţia fanilor genului. Trupa are o carieră de peste 14 ani, iar cele 5 albume de studio pe care le-au lansat în această perioadă au fost recompensate cu o mulţime discuri de aur şi platină.

Nici fanii dubstep-ului nu au fost uitaţi. Borgore va fi prezent pe scena festivalului pe 28 august 2011. Israelianul va incinge platanele cu ritmurile sale nebune de dubstep, adăugând nebuniei versuri născute după nopţi de petreceri nebune.

Tuborg GreenFest Peninsula 2011 va avea loc între 25 şi 28 august 2011 la Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului. Până acum şi-au mai anunţat prezenţa la festival şi Tiga şi Nick Warren, organizatorii anunţând ca pe scena festivalului se vor defăşura aproximativ 70 de concerte. Biletele vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare.

Foto: www.tonedeaf.com.au