Rapper-ul american, Lil Uzi Vert, J Balvin – cel mai ascultat artist latino, Lost Frequencies, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Vini Vici și Claptone sunt cele mai noi confirmări la cea de-a cincea ediție a festivalului NEVERSEA, ce are loc între 6-9 iulie 2023, pe Plaja Neversea din Constanța.

Noii artiști se alătură celor confirmați deja, care vor urca pe cele cinci scene a festivalului NEVERSEA, printre care: Alok, Don Diablo, Morten, Sofi Tukker, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania.

Abonamentele de 4 zile, pentru cea de-a cincea ediție a festivalului NEVERSEA, au prețuri începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces Basic și 209 euro plus taxe pentru VIP și pot fi achiziționate din rețelele iaBilet și Entertix.

Lil Uzi Vert, rapper-ul american cunoscut pentru stilul său emo rap și pentru tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină, va fi prezent în premieră în România la festivalul NEVERSEA. El a devenit popular după lansarea mixtape-ului „Luv Is Rage” în 2015 și a obținut succes cu single-urile „Money Longer”, „Bad and Boujee” și „XO Tour Llif3”, care au ajuns în topurile muzicale și au primit multiple Discuri de Platină. Lil Uzi Vert a primit o nominalizare la premiile Grammy în 2018 și a fost invitat să facă parte din turneul european al artistului canadian The Weekend.

J Balvin, un artist columbian cu o carieră de succes, va urca pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA pentru un spectacol latino plin de culoare și energie. Artistul a început să cânte reggaeton după ce a descoperit muzica lui Daddy Yankee și și-a început cariera în 2009, semnând primul său contract cu EMI Columbia. J Balvin a câștigat numeroase premii și a avut multe realizări notabile, cum ar fi videoclipul single-ului său „Mi Gente”, care a depășit 3 miliarde de vizualizări pe Youtube, și single-ul său „I Like It”, care l-a propulsat pe locul 1 în Billboard Hot 100. În 2023, artistul a pregătit primul său concert VR în parteneriat cu Meta și iHeartRadio, intitulat „Futurum”.

Steve Aoki, cunoscut pentru pasiunea sa pentru noile tehnologii și realitatea virtuală, se pregătește să urce din nou pe scena festivalului NEVERSEA pentru a încânta fanii cu faimosul său tort, în timp ce soarele răsare. Pe lângă activitățile de DJ, fashion designer și antreprenor, Aoki este și un pionier în tehnologia NFT, iar în 2022 a lansat A0K1VERSE, oferind comunității sale experiențe unice, atât în lumea reală, cât și în cea virtuală. Steve Aoki este un producător de muzică nominalizat la premiile Grammy și a intrat în Cartea Recordurilor Guinness în 2014 pentru cele mai multe apariții live.

Claptone, un artist enigmatic care își protejează identitatea prin masca sa aurie, este cunoscut pentru spectacolele sale pline de muzică house și tech house. Discografia sa conține două albume de succes, „Charmer” (2015) și „Fantast” (2018), iar în 2021 a lansat albumul „Closer”, care include colaborări surpriză cu artiști precum Seal, James Vincent McMorrow, Like Mike, Peter Bjorn & John și Mayer Hawthorne.

Lost Frequencies, artistul belgian care a cucerit inimile fanilor muzicii electronice, este considerat o revelație în industria EDM. Artistul are în palmares 10 single-uri ce au fost premiate cu Discul de Platină, iar pe platforma Spotify depășește 1 miliard de stream-uri. Unul dintre cele mai de succes single-uri ale sale, „Where are you now”, lansat împreună cu britanicul Calum Scott, i-a adus recunoașterea internațională, fiind premiat cu Discul de Platină, Discul de Aur și Discul de Diamant în 16 țări, printre care SUA și UK.

Line-up NEVERSEA 2023

Paul Kalkbrenner, un artist inovator al genului techno, va fi prezent pe mainstage-ul festivalului NEVERSEA, reprezentând o adevărată surpriză pentru fanii muzicii electronice. Artistul german a dominat cultura underground în ultimii 20 de ani și este recunoscut pentru piesele sale care au intrat în Top 10, inclusiv „Sky & Sand”, cel mai listat single al unui artist german în clasamentul Beatport, cu 112 săptămâni. În cadrul aparițiilor sale live, inclusiv cea de la NEVERSEA, Paul Kalkbrenner își poartă publicul într-o călătorie prin artă, extaz, speranță și dragoste.

Duo-ul VINI VICI va urca pe scena festivalului NEVERSEA în această vară. Primul lor single, „Divine Mode” a avut un succes uriaș, iar cei doi au continuat să producă piese care au ajuns în topurile underground. Succesul VINI VICI a continuat cu remixul piesei „Hilight Tribe – Free Tibet”, care a ajuns pe locul doi în clasamentul oficial Beatport, fiind pentru prima dată când o piesă psy a ajuns în Top 10.

Organizatorii festivalului NEVERSEA au anunțat primele nume care vor urca pe scena Daydreaming. Printre artiștii care vor fi prezenți la eveniment se numără Day Dreamers (Marwan Dua, Woodnote & DUb FX), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvist, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Paax (Tulum), Pablo Fierro și Sebastien Leger.

Bilete și abonamente NEVERSEA 2023

Abonamentele de 4 zile, pentru cea de-a cincea ediție a festivalului NEVERSEA, au prețuri începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces Basic și 209 euro plus taxe pentru VIP și pot fi achiziționate din rețelele iaBilet și Entertix.

Prin programul UNDER21, destinat tinerilor sub 21 de ani, pot fi achiziționate abonamente și pachete de grup la prețuri speciale.

Festivalul NEVERSEA, ce are loc în perioada 6-9 iulie 2023, în Constanța, este organizat de UNTOLD UNIVERSE.