Hernan Cattaneo - Concerte Hernan Cattaneo - iConcert.ro

Home » Hernan Cattaneo

Hernan Cattaneo

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Hernan Cattaneo

Hernan Cattaneo în Club Guestlist din Mamaia

Sâmbătă, 29 iunie 2013, începând cu ora 23:00, Hernan Cattaneo va mixa în Club Guestlist din Mamaia. La pupitru va mai urca şi Kool.  
29 Jun 2013     ,

Hernan Cattaneo & Guy Gerber (live) în Club Midi din Cluj-Napoca

Vineri, 24 mai 2013, începând cu ora 23:00, Hernan Cattaneo & Guy Gerber (live) vor mixa în Club Midi din Cluj-Napoca. Line up-ul va fi completat de K!D Chriss.  
24 May 2013     ,

Concertele lunii martie 2013


Primăvara vine cu tolba plină de evenimente muzicale. Smokie, Vaya con Dios, Helloween, Ricchi e Poveri, Yanni, Richard Clayderman şi Sabaton sunt doar o parte din artiştii ce vor concerta în martie în România. Dar nici artiştii autohtoni nu vor sta deoparte de scenă, Loredana, Horia Brenciu,... 

Hernan Cattaneo în Studio Martin din Bucureşti

Sâmbătă, 9 martie 2013, începând cu ora 23:00, Hernan Cattaneo va mixa în Studio Martin din Bucureşti. În deschidere: Faster.  
9 Mar 2013     ,

Promoţie 3+1 pentru biletele The Mission: Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid

Cei care nu au avut încă timp să îşi cumpere bilete pentru evenimentul The Mission de pe 31 martie 2012, de la Romexpo în Bucureşti, pot profita de oferta promoţională pentru bilete. The Mission îi va aduce la petrecere pe Groove Armada (DJ set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid.  

Groove Armada, Hernan Cattaneo, Dusty Kid la Romexpo Bucureşti

Sâmbătă, 31 martie 2012, de la ora 22:00, Groove Armada (DJ Set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid mixează la Bucureşti în Pavilionul C6 al complexului Romexpo.  
31 Mar 2012     ,

Groove Armada şi Hernan Cattaneo vor mixa în Bucureşti la sfârşitul lunii martie 2012

La doar câteva zile după evenimentul ce i-a avut ca invitaţi pe cei de la Above & Beyond, echipa The Mission anunţă un nou eveniment. Groove Armada (DJ set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid sunt artişti prezenţi în line-up-ul super petrecerii care va avea loc în Pavilionul C6 al Complexului... 
   

Hernan Cattaneo în Club Obsession din Cluj-Napoca

Sâmbătă, 15 octombrie 2011, Hernan Cattaneo revine în Club Obsession din Cluj-Napoca. Petrecerea din clubul clujean va începe de la ora 22:00.  
14 Oct 2011     ,

Concerte şi petreceri 11-17 noiembrie 2010

Deşi calendarul ne spune că suntem la mijlocul lunii noiembrie, vremea de afară ne aminteşte de perioada în care abia încep să se desfăşoare concertele în aer liber. În perioada aceasta evenimentele din cadrul Festivalului „Viaţa e frumoasă” continuă. Damian Draghici revine... 

Concerte şi petreceri 14-20 octombrie 2010


Ca în fiecare joi şi în această săptămână vă prezentăm câteva dintre recomandările noastre pentru perioada care urmează. Cesaria Evora va concerta la Braşov şi Bucureşti. Jennifer Rush şi Francesco Napoli îşi vor încânta fanii de pe scena Sălii Palatului. David Guetta ne va demonstara... 
123


Social Media

iConcert.ro