Cei care nu au avut încă timp să îşi cumpere bilete pentru evenimentul The Mission de pe 31 martie 2012, de la Romexpo în Bucureşti, pot profita de oferta promoţională pentru bilete. The Mission îi va aduce la petrecere pe Groove Armada (DJ set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid.

Află mai multe detalii despre The Mission: Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid!

Promoţia 3+1 pentru bilete la evenimentul The Mission este valabilă de pe 27 martie 2012, până vineri martie, exclusiv pentru bilete achiziţionate online, în avans. Astfel, pentru trei bilete achiziţionate la preţul de 40 lei fiecare, se primeşte o invitaţie gratis. Grupurile de prieteni în mod special, pot profita de această promoţie avantajoasă.

Groove Armada (DJ set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid sunt cei care vor antrena publicul toată noaptea cu muzica lor. Groove Armada a devenit un nume obişnuit pe afişele celor mai importante festivaluri şi petreceri din lume. Muzica argentinianul Hernan Cattaneo se caracterizează ca fiind o combinaţie de progressive, deep, funky şi tribal house, cu influenţe din Chicago house-ul anilor ’80. Dusty Kid a avut parte de colaborări cu nume precum Mutiny UK, Robbie Riviera şi Trinity Hi-Fi, dar şi de numeroase show-uri în întreaga lume.

Biletele pentru Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro, în funcţie de data cumpărării, la următoarele categorii de preţuri:

Bilete în avans: 40 lei
Bilete la intrare: 60 lei

Promoţia 3+1 pentru bilete este valabilă doar pentru biletele achiziţionate online, de pe www.bilete.ro.

Foto: www.divercitycafe.ro