Acest eveniment a avut loc in data de 7 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 iunie 2014, de la ora 17:00, Arenele Romane din Bucureşti găzduiesc prima ediţie din 2014 a METALHEAD Meeting. Concertele urmează să înceapă la ora 17:30, iar festivalul se va încheia în jurul orei 1:00, când fanii sunt invitaţi în B52, la After Party-ul oficial METALHEAD Meeting 2014, intrarea fiind liberă.

Line-up-ul festivalului este după cum urmează: Endsight, Diamonds Are Forever, Sincarnate, Last Hope, Arkona, Moonspell şi Sepultura.

Regulile de acces, care trebuie respectate la festival

Organizatorii roagă pubicul să nu vina la festival cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise: sticle, conserve, mâncare sau bauturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele, parate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video sau căşti de motocicletă. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea preţul de 6 lei.

Trupele vor veni cu o ofertă bogată de merchandise, iar organizatorii au pregătit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 40 de lei. Cei care şi-au rezervat deja tricourile le pot ridica de la standul Niche Records.

Bilete METALHEAD Meeting 2014

Biletele pentru cea de a doua ediţie a festivalului METALHEAD Meeting, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare:

Categorie Preţ până pe 6 iunie Preţ la intrare
Golden Circle 110 lei SOLD OUT cumpără bilete
Acces General 80 lei 100 lei cumpără bilete

Harta-metalhead-meeting-2014

Accesul în spaţiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului. Părăsirea perimetrului festivalului, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă.

Accesul în Golden Circle se va face pe baza unei brăţări primite la intrare. Spectatorii din Golden Circle vor avea acces şi în zona de Acces General a festivalului.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid.

Persoanele cu handicap sever sunt rugate să solicite informaţii la intrare, pentru a fi conduşi în spaţiul special amenajat.