Sincarnate, trupa bucureşteană de doom/death metal, este ultima confirmare pentru METALHEAD Meeting, ce va avea loc pe 7 iunie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti, line-up-ul fiind astfel complet.

Trupa Sincarnate are în spate o bogată experienţă realizată în numeroasele concerte susţinute în România sau pe plan internaţional. Cea mai notabilă experienţă este participarea la turneul „At the Gates of Sehtu – European Tour”, din toamna anului 2013, în cadrul căruia Sincarnate a concertat în deschiderea legendarei trupei americane Nile, alături de Ex Deo, Lost Soul şi Svart Crown, pe mai multe scene consacrate din Europa.

Trupa Sincarnate este o prezenţă constantă pe scena metal, concertând de-a lungul timpului în compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.

METALHEAD Meeting ediţia din 7 iunie 2014 aduce în faţa publicului român şapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare şi de la noi din ţară: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (România) şi Sincarnate (România).

Bilete METALHEAD Meeting 2014

Biletele pentru cea de a doua ediţie a festivalului METALHEAD Meeting, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare:

Categorie Preţ până pe 6 iunie Preţ la intrare
Golden Circle 110 lei 140 lei cumpără bilete
Acces General 80 lei 100 lei cumpără bilete

Organizatorii oferă posbilitatea celor care doresc să participe la ambele ediţii METALHEAD Meeting: 7 iunie 2014, respectiv 27 septembrie 2014, să achiziţioneze pachete speciale pentru cele două evenimente la preţuri speciale:

Categorie Preţ
Golden Circle 179 de lei cumpără bilete
Acces General 129 de lei cumpără bilete

Primele nume anunţate pentru METALHEAD Meeting, ediţia din 27 septembrie 2014, ce va avea loc tot la Arenele Romane din Bucureşti sunt: Finntroll, trupa finlandeză etalon pe scena europeană de metal de peste 20 de ani, Hatesphere (Danemarca) şi Profane Omen (Finlanda). Al doilea headliner pentru ediţia de toamnă a METALHEAD Meeting va fi anunţat pe 7 iunie 2014.