Arkona, va concerta alături de Sepultura şi Moonspell la METALHEAD Meeting 2014. Evenimentul se va desfăşura pe 7 iunie 2014 la Arenele Romane din Bucureşti.

Înfiinţată în 2002 de către Masha „Scream” Arkhipova and Alexander „Warlock” Korolyov, membri ai Societăţii Neopagane Slave „Dolgoprudny”, Arkona este o trupă de pagan metal. Masha „Scream” Arkhipova, istoric şi compozitor, este una dintre puţinele soliste de succes de death growl.

Cu versuri inspirate din mitologia slavă şi din folclorul rusesc, cu instumente tradiţionale, trupa a lansat primul album intitulat „Vozrozhdeniye” în 2004. Cel mai recent material discografic „Yav” a fost lansat în 2014 şi este al şaptelea din cariera trupei, recunoscută pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai bune trupe de pagan metal .

Arkona revin în România pe 7 iunie 2014, pentru a concerta alături de Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria) şi Diamonds are Forever (România).

Bilete METALHEAD Meeting 2014

Biletele pentru cea de a doua ediţie a festivalului METALHEAD Meeting, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare:

Categorie Preţ până pe 6 iunie Preţ la intrare
Golden Circle 110 lei 140 lei cumpără bilete
Acces General 80 lei 100 lei cumpără bilete

Organizatorii oferă posbilitatea celor care doresc să participe la ambele ediţii METALHEAD Meeting: 7 iunie 2014, respectiv 27 septembrie 2014, să achiziţioneze pachete speciale pentru cele două evenimente la preţuri speciale:

Categorie Preţ
Golden Circle 179 de lei cumpără bilete
Acces General 129 de lei cumpără bilete