Last Hope, trupă originară din Bulgaria, va susţine un concert pe 7 iunie 2014 în cadrul Metalhead Meeting. Festivalul va avea loc în Bucureşti, la Arenele Romane, şi îi va avea ca şi cap de afiş pe Sepultura, urmând ca în curând să fie anunţaţi alţi doi headliner-i, dar şi doi invitaţi speciali.

Vezi cum a fost la show-ul Last Hope de la B’ESTFEST!

Emblemă a scenei hardcore balcanice, trupa Last Hope nu este deloc străină în România susţinând concerte atât pe scene mari (B’ESTFEST, Stufstock, Rockstadt Extreme Fest), cât şi în club, oferind printre cele mai brutale şi sincere demonstraţii de hardcore.

De la formarea grupului în 1995, Last Hope au consolidat întreaga scena hardcore alături de nume legendare precum Agnostic Front, Biohazard, Hatebreed sau Suicidal Tendencies. Cel mai recent album al trupei poartă numele „More Than Ever” şi îl are invitat pe Bryan Harris, solistul grupului american Death Before Dishonor.

Cea de-a doua ediţie a festivalului Metalhead Meeting va avea loc sâmbătă, 7 iunie 2014, la Arenele Romane din Bucureşti. Brazilienii de la Sepultura vor sosi la Bucureşti în cadrul turneul de promovare al celui mai recent album „The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart”.

Bilete METALHEAD Meeting 2014

Biletele pentru cea de a doua ediţie a festivalului METALHEAD Meeting, de la Arelene Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionare şi de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ > 3 martie Preţ > 6 iunie Preţ la intrare
Golden Circle 90 lei 110 lei 140 lei cumpără bilete
Acces General 65 lei 80 lei 100 lei cumpără bilete

Prima ediţie a Metalhead Meeting i-a avut ca headlineri pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi în premieră în România, precum şi pe Lake of Tears, cărora li s-au alaturat danezii de la HateSphere, line-up-ul fiind completat de trei trupe româneşti: Bucovina, Taine şi L.O.S.T.