Palatul Brukenthal Sibiu - Concerte Palatul Brukenthal Sibiu - iConcert.ro

Home » Palatul Brukenthal Sibiu

Palatul Brukenthal Sibiu

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Palatul Brukenthal Sibiu

Susţine festivalurile româneşti în cadrul European Festival Awards 2014

Festival Awards Europe revine în atenţia iubitorilor muzicii live făcând retrospectiva celor mai bune festivaluri din 2014. Peste 300 de festivaluri din 33 de ţări, de la cel mai mare şi cunoscut, până la cel mai nou eveniment, luptă pentru recunoaşterea la nivel european, printre acestea... 

RECENZIE: ARTmania 2014 cu Eluveitie, Therion, Rage, Diary of Dreams la Sibiu

ARTmania a bifat în perioada 4-10 august 2014 cea de-a IX-a ediţie a festivalului cu formaţiile Eluveitie, Therion, Rage, Diary Of Dreams şi cu alte trupe străine şi româneşti, în total 25 de concerte organizate în patru locaţii diferite din Sibiu.  

Concertele lunii august 2014 în România

Luna august încheie vara calendaristică cu show-uri variete, de la rock la electro, de la folk la pop şi nu numai. Rage, Therion, Placebo, Bastille, Testament, Sodom, Obituary şi Nazareth sunt doar câteva dintre muzicienii care vor fi prezenţi la evenimentele ce vor avea loc luna aceasta în România.  

ARTmania Festival 2014

În perioada 4-10 august 2014, are loc o ediţia a IX-a a festivalului ARTmania. Evenimentul, ce se va desfăşura în mai multe locuri din Sibiu, va oferi un program cultural variat ce include concerte, expoziţii, workshop-uri şi alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase.  

Tides From Nebula, Hauschka şi Daemonia Nymphe la ARTmania Festival 2014

Scenele Altemberger şi Brukenthal din cadrul festivalului ARTmania, ce va avea loc în perioada 4-10 august 2014, vor fi gazdele unor concerte deosebite: Tides from Nebula (Polonia), Hauschka (Germania) şi Daemonia Nymphe (Grecia).  

Peter Hammill invitat special la Festivalul ARTmania 2014

Peter Hammill, una dintre cele mai importante şi influente voci ale rock-ului progresiv, va susţine un concert pe 7 august 2014, în curtea Palatului Brukenthal din Piaţa Mare din Sibiu, în cadrul festivalului ARTmania 2014.  

Altemberger – scenă dedicată rock-ului contemporan la Festivalul ARTmania 2014

Festivalul ARTmania 2014 de la Sibiu anunţă o nouă serie de concerte în perioada 7-9 august 2014, găzduite de Muzeul Naţional Bruckenthal – Casa Altemberger Muzeul Naţional de Istorie. Altemberger Stage este dedicată scenei contemporane de rock. Primele două confirmări sunt 65daysofstatic... 

Noi confirmări la ARTmania Festival 2014: Diary of Dreams şi Crematory

UPDATE: Concertul Crematory din cadrul ARTmania Festival 2014 a fost anulat! Festivalul ARTmania are pregătite o mulţime de surprize pentru fanii săi la cea de-a IX a ediţie, cea mai recentă fiind cele două noi trupe confirmate. Diary of Dreams şi Crematory, două nume legendare ale rockului... 

Therion şi Zdob şi Zdub la ARTmania Festival 2014

Therion şi Zdob şi Zdub sunt cele mai recente confirmări pentru ediţia a IX-a a festivalui ARTmania. Povestea muzicală a Festivalului ARTmania va continua în perioada 4-10 august 2014 la Sibiu. Începând din acest an, organizatorii oferă posibilitatea iubitorilor de muzică ocazia de a-şi urmări... 

ARTmania Festival 2013 la Sibiu

Între 5 şi 11 august 2013, rockul adevărat se aude de la Sibiu, unde ARTmania Festival îşi aşteaptă fanii la cea de-a opta ediţie cu artişti ca: Within Temptation, Lacrimosa, Haggard, Amaranthe, Deine Lakaien, Xandria sau Orphaned Land.  
12


Social Media

iConcert.ro