Peter Hammill, una dintre cele mai importante şi influente voci ale rock-ului progresiv, va susţine un concert pe 7 august 2014, în curtea Palatului Brukenthal din Piaţa Mare din Sibiu, în cadrul festivalului ARTmania 2014.

Compozitor şi membru fondator al trupei de rock progresiv Van der Graaf Generator, Peter Hammill este o personalitate aparte în peisajul muzical, atitudintea sa nonconformistă marcând profund cultura anilor ’70.

Cu o discografie de peste 50 de albume, artistul britanic a jonglat cu stilurile muzicale de-a lungul carierei sale de peste 40 de ani, în prezent susţinând concerte atât cu trupa Van der Graaf Generator, cât şi ca artist solo, aşa cum va fi prezent şi la Festivalul ARTmania 2014.

Dedicat artei creatoare şi independente, Peter Hammill, pe lângă materialele solo pe care le-a înregistrat, a scris muzică pentru balet, film şi televiziune dovedindu-şi astfel complexitatea sa ca artist. Arta propusă de Hammill a fost întotdeauna independentă şi necompromisă, motivul probabil pentru care a fost menţionat ca sursă de inspiraţie pentru atât de mulţi mari artişti.

Bilete Peter Hammill la Festivalul ARTmania 2014

Biletele pentru concertul lui Peter Hammill din 7 august 2014 de la Palatul Brukenthal din Sibiu, în număr de 350 de bucăţi, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 100 lei.

Categorie Preţ
Acces general 100 lei cumpără bilete