Fanii Hurts au toate motivele să fie entuziasmaţi deoarece doar o săptămână ne mai desparte de unul dintre cele mai aşteptate concerte din această toamnă. După ce băieţii au susţinut un concert în cadrul festivalului Summer Well, în 2012, Hurts revine pentru a ne prezenta noul album, în cadrul turneului „The Exile Tour 2013”. Organizatorii au dezvăluit numele trupelor ce vor evolua în deschiderea concertului, şi anume Yelllow şi Grimus.

Înscrie-te la concurs şi poţi câştiga o invitaţie dublă la concert!

YellLow, prospătura Capitalei

Chiar dacă Bucureştiul ne oferă trupe noi pe bandă rulantă, puţine promit un viitor bogat. Deşi încă la început de drum, Luiza, Andi, Grif şi Alex, cei patru muzicieni cunoscuţi sub numele de YellLow, au reuşit să dezvolte un proiect muzical numai bun de ascultat.

Cu un sunet ce combină instrumentele analog cu cele digitale, trupa are destul de multe concerte la activ pe scenele cluburilor din Bucureşti, dar şi pe scenele mari cum ar Festivalul Electric Castle şi B’ESTFEST. Rămâne doar să vedem ce surprize ne vor pregăti artiştii pentru concertul din data de 11 octombrie, de la Romexpo Bucureşti.

Grimus, deloc străini scenelor mari

Una dintre cele mai apreciate trupe tinere din România, trupa Grimus a reuşit în aproape 8 ani de existenţă să urce pe scena celor mai importante evenimente muzicale din ţară, dar şi să ofere numeroase hituri.

Lansarea trupei s-a făcut cu ajutorul celorlalţi muzicieni clujeni, susţinând concerte alături de trupele Luna Amară şi Kumm, iar la puţin timp şi-au făcut loc pe cont propriu la festivaluri precum Peninsula, Stufstock, FânFest, B’ESTFEST şi aşa mai departe.

Trupa este deja obişnuită să împartă scena cu artişti internaţionali, cântând în deschidere atât pentru Sophie Ellis-Bextor în 2007, cât şi pentru Red Hot Chili Peppers sau Placebo în 2012, la Bucureşti.

Bilete Hurts la Romexpo Bucureşti

Biletele pentru concertul Hurts din 11 octombrie de la Romexpo Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Chiar dacă bilete de la categoria „Golden Circle” sunt deja SOLD OUT, biletele la categoria „Silver Circle” sunt încă disponibile, la preţul de 120 de lei.