Au fost puse în vânzare biletele pentru concertul britanicilor de la Hurts, ce va avea loc în 11 octombrie 2013 la Bucureşti. Preţul acestora variază între 120 şi 140 lei, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Biletele la categoria Silver Circle pot fi achiziţionate la preţul de 120 lei, în timp ce categoria de bilete Gold Circle beneficiază de o poziţionare mai bună la preţul de 140 lei. Concertul va avea loc în Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti, acesta fiind primul show susţinut de trupă în ţara noastră după lansarea oficială a albumului „Exile„.

După ce vara trecută i-am putut vedea la Summer Well, toamna lui 2013 va aduce Hurts la Bucureşti în cadrul „The Exile Tour 2013”. La concertului organizat de Livada şi prezentat de Orange, fanii vor putea asculta, pentru prima dată live, piese ca: „Miracle”, „Somebody To Die For”, „Exile”, „Blind” sau „Sandman”.

Bilete Hurts la Bucureşti

Biletele pentru concertul Hurts de la Romexpo Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ bilet
Gold Circle 140 lei  SOLD OUT
Silver Circle 120 lei cumpără bilete