Acest eveniment a avut loc in data de 11 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 11 octombrie 2013, trupa Hurts revine în România după 14 luni de la concertul susţinut în cadrul festivalului Summer Well 2012. De data aceasta britanicii vor cânta în Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti, cu ocazia lansării albumului „Exile”.

Theo Hutchcraft şi Adam Anderson s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, într-un club de noapte din Manchester. Au descoperit că muzica este o pasiune comună, cei doi s-au împrietenit şi după câteva încercări eşuate au pus bazele formaţiei Hurts (2009). Aceştia au lansat primul lor album „Happiness”  în 2010, piese ca „Better Than Love” sau „Wonderful Life” ocupând poziţii fruntaşe în topurile muzicale. Cel de-al doilea album se numeşte „Exile”  şi a fost lansat în luna martie a acestui an, fiind vândut deja în trei milioane de exemplare.

După ce în această vară au fost prezenţi pe scena unor mari festivaluri ca Glastonbury, T In The Park sau Rock am Ring, trupa va ajunge şi la Bucureşti în cadrul „The Exile Tour 2013”. Pentru al treilea an consecutiv, trupa Hurts ne-a pregătit un concert care cu siguranţă se va înscrie în lista celor mai râvnite experienţe muzicale din 2013. Fanii vor putea asculta piese de pe noul album precum „Sandman”, „Exile”, „Somebody To Die For” sau „Miracle”, dar şi melodii de pe primul album ca „Stay”„Sunday sau „Blood, Tears & Gold”.

Se pare că Theo şi Adam au prins drag de ţara noastră pentru că au avut încă două reprezentaţii formidabile la Bucureşti – prima în 2011 în Club Fratelli, cu ocazia lansării albumului „Happiness”, iar a doua în 2012, în cadrul festivalului Summer Well. Mai mult decât atât, cei doi artişti au filmat două videoclipuri în România: „Better Than Love” şi „Sunday”.

Bilete Hurts la Romexpo Bucureşti

Biletele pentru concertul Hurts de la Romexpo Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Preţul acestora variază între 120 şi 140 lei, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ bilet
Gold Circle 140 lei SOLD OUT
Silver Circle 120 lei cumpără bilete