Trupa Hurts revine în România la 14 luni de la concertul susţinut la Summer Well 2012. Britanicii vor concerta pe 11 octombrie 2013 în Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti, acesta fiind primul show susţinut de trupă în ţara noastră după lansarea oficială a albumului „Exile„.

RECENZIE: Hurts la Summer Well 2012

Trupa Hurts a luat fiinţă în 2009, însă accesiunea lor a fost una furtunoasă, luând prin surprindere industria muzicală britanică şi nu numai. Piesa ca „Wonderful Life” şi „Better Than Love” au ocupat poziţiile fruntaşe în topurile muzicale şi i-au dus pe Theo Hutchcraft şi Adam Anderson pe scenele celor mari mari festivaluri din toată lumea.

După ce vara aceasta au fost deja prezenţi pe scenele unor festival ca: Glastonbury, Rock Im Park şi Rock Am Ring sau T In The Park, Hurts va ajunge la Bucureşti în cadrul „The Exile Tour 2013”. La concertului organizat de Livada, fanii vor putea asculta, pentru prima dată live, piese ca: „Miracle”, „Somebody To Die For”, „Exile”, „Blind” sau „Sandman”.

Biletele pentru show-ul de la Pavilionul Central de la Romexpo vor fi disponibile pe www.eventim.ro începând cu 19 iulie 2013.

UPDATE: Biletele au fost puse în vânzare, vezi cât costă!