UPDATE 13.12.2012: Concertul lui Salvatore Adamo de la Bucureşti a fost amânat. Află mai multe detalii!

La un an după primul său concert de la Bucureşti, Salvator Adamo revine pe scena Sălii Palatului. iConcert.ro şi Project Events te invită la concurs şi îţi oferă şansa de a câştiga una dintre cele două invitaţii duble pentru concertul de pe 18 decembrie 2012.

Află mai multe detalii despre concertul lui Salvatore Adamo!

Completează formularul de mai jos până luni, 17 decembrie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


UPDATE 13.12.2012: Din cauza amânării concertului lui Salvatore Adamo de la Bucureşti înscrierile la acest concurs sunt suspendate.


Sans Toi Ma Mie”, “Tombe la Neige”,”Vous Permettez Monsieur”, “La Nuit” şi “Dolce Paola” sunt doar câteva dintre piesele cu care Salvatore Adamo şi-a cucerit milioanele de fani din toată lumea. Artistul italian cântă în 9 limbi şi a vândut de-a lungul carierei sale mai bine de 100 de milioane de albume.