Spectacolul pe care Salvatore Adamo trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti a fost amânat. Organizatorii încearcă reprogramerea concertului ce urma să se desfăşoare pe 18 decembrie 2012, până la anunţarea noi date cei care şi-au achiziţionat deja bilete îşi pot fie recupera banii, fie le pot schimba cu tichete la alte evenimente organizate de Project Events.

Conform organizatorilor motivele amânării evenimentului sunt de natură tehnică. Aceştia au anunţat că se află în discuţii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, până la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru eveniment au la dispoziţie 2 variante:

  • Recuperarea banilor. Aceasta se poate face de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin interemediul oficiilor Poştei Române sunt rugate să se adreseze la numărul de telefon 021.311.93.23 sau la office[@]bilete[.]ro. Perioada de rambursare este 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013.
  • Schimbarea biletelor. Cei care vor să schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Printre evenimentele organizate de Project Events în perioada următoare se numără: concertul Andrea Bocelli de la Romexpo (25 mai 2013), baletul pe gheaţă „Lacul Lebedelor” în interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Bucureşti (2 februarie 2013) şi Constanţa (6 februarie 2013)

Mai multe detalii despre recuperarea banilor şi schimbarea biletelor puteţi afla trimiţând un e-mail la office[@]biletoo[.]ro.

Salvatore Adamo a mai concertat la Bucureşti şi în decembrie 2011. Atunci cunoscutul artist italian şi-a încântat miile de fani prezenţi la Sala Palatului cu piese ca “Sans Toi Ma Mie”, “Tombe la Neige”,”Vous Permettez Monsieur”, “La Nuit” şi “Dolce Paola” .

RECENZIE: Salvatore Adamo a oferit un show de neuitat fanilor din România