Acest eveniment a avut loc in data de 25 May 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 25 mai 2013, Andrea Bocelli va urca pentru prima dată pe o scenă din România, la Complexul Romexpo din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat Project Events şi European Events Service. Accesul se va face înceând cu ora 18:00, iar concertele încep de la ora 20:00.

Alături de marele tenor, pe scenă vor mai urca: grupul DIV4S, sopranele Angela Gheorghiu şi Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar “The Voice” OuatuCorul Radio şi Orchestra Naţională Radio.

Deşi programat iniţial pentru 10 mai 2013 în Piaţa Constituţiei, concertul Andrea Bocelli a fost mutat pe 25 mai 2013 la Romexpo. Află motivele!

Andrea Bocelli s-a născut în 1958, într-o familie de fermieri. La vârsta de şase ani a început să ia lecţii de pian, urmat de flaut şi saxofon. Născut cu glaucom, Andrea Bocelli îşi pierde vederea la numai 12 ani, în urma unui accident la un meci de fotbal. Acest lucru nu-l opreşte însă să-şi urmeze visul. Fiind pasionat de muzica lirică, ambiţia vieţii sale a fost să devină un mare tenor. La puţin timp după accident câştigă cu melodia „O sole mio” prima sa competiţie muzicală „Margherita d’Oro in Viareggio„. Începutul oficial al carierei sale muzicale se datorează aprecierilor lui Luciano Pavarotti, care l-a descris drept „cea mai potrivită voce pentru a interpreta Miserere„.

În 1994 debutează la Festivalul de la San Remo, la categoria „Debutanţi”, câştigând cu piesa „Calmo della Sera„, care dă numele primului său album, lansat în acelaşi an. Este cunoscut în lumea întreagă odată cu lansarea „Con te Partiro” (1996), piesă inclusă pe albumul „Romanza„, care a depăşit toate recordurile de vânzări. Debutul în operă îl are în 1997, interpretând cu succes părţi din Madame Butterfly şi Tosca.

Cariera sa este impresionantă, a vândut mai mult de 60 de milioane de albume în întreaga lume, a câştigat simpatia publicului cu piesele sale, pentru care a fost distins cu o serie de premii impresionante – inclusiv Globul de Aur pentru „Cea Mai Bună Piesă”, şi a primit multiple nominalizări la Premiile Grammy.

Cei care doresc să asculte live melodii precum „Con te Partiro„, „Vivo Per Lei„, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma„, sunt aşteptaţi vineri, 25 mai 2013, la Complexul Romexpo din Bucureşti la un eveniment plin de pasiune şi emoţie al renumitului tenor Andrea Bocelli.

Bilete Andrea Bocelli

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Zona VIP 1400 lei SOLD OUT
Categoria I 900 lei cumpără bilete
Categoria II 750 lei cumpără bilete
Categoria III 550 lei SOLD OUT
Categoria IV 350 lei cumpără bilete
Categoria V 250 lei SOLD OUT
Zona În Picioare (fără loc) 150 lei cumpără bilete

De asemenea, biletele pot fi cumpărate şi din reţeaua Biletoo şi online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro.