Datorită cererii mari de bilete pentru concertul Andrea Bocelli de la Bucureşti, organizatori au hotărât mutarea evenimentului la Romexpo, fiind necesară totodată şi schimbarea datei concertului. Astfel, primul concert Andrea Bocelli de la Bucureşti va avea loc pe 25 mai 2013, nu pe 10 mai aşa cum fusese anunţat iniţial.

Află mai multe detalii despre concertul Andrea Bocelli!

Vestea concertului Andreea Bocelli de la Bucureşti i-a încântat pe fanii artistului care s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru concertul din 2013. Cererile de bilete au depăşit aşteptările organizatorilor care s-au văzut nevoiţi să aleagă un alt loc de desfăşurare pentru eveniment. Aceştia au ales Complexul Romexpo, spaţiul vast permiţând un număr mai mare de locuri în apropierea scenei.

Biletele achiziţionate deja îşi păstrează valabilitatea şi poziţionarea faţă de scenă. Pentru cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete acestea sunt disponibile la preţuri care variază între 150 şi 1400 lei în reţeaua Biletoo şi pe www.biletoo.ro.

Andrea Bocelli este considerat cel mai mare tenor al lumii. Artistul italian a impresionat lumea întreagă prin talentul său extraordinar. La doar câţiva anişori a întrat în lumea muzicii prin lecţii de pian, flaut şi saxofon, iar pierderea vederii la 12 ani nu a făcut decât să îl ambiţioneze. Tenorul a vândut de-a lungul timpului peste 60 de milioane de albume la nivel mondial şi a ocupat primele locuri în topurile muzicale din toată lumea.

Bilete Andrea Bocelli

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Zona VIP 1400 lei cumpără bilete
Categoria I 900 lei cumpără bilete
Categoria II 750 lei cumpără bilete
Categoria III 550 lei cumpără bilete
Categoria IV 350 lei cumpără bilete
Categoria V 250 lei cumpără bilete
Zona În Picioare (fără loc) 150 lei cumpără bilete