Concertul lui Andrea Bocelli de la Bucureşti de pe 25 mai 2013 va fi unul cu foarte mulţi invitaţi. Alături de faimosul tenor italian vor urca pe scena de la Romexpo: sopranele Angela Gheorghiu şi Paola Sanguinetti, dirijorul Marcello Rota, grupul CARisMA, Cezar „The Voice” Ouatu, Corul Radio şi Orchestra Naţională Radio.

Află mai multe detalii despre concertul lui Andrea Bocelli!

Artiştii confirmaţi de Project Events se alătură celor patru soprane de la DIV4S, a căror prezenţă pe scena bucureştenă a fost anunţată în urmă cu ceva vreme.

Angela Gheorghiu este renumită în toată lumea pentru talentul său deosebit. Artista născută în Adjud a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti unde a studiat cu Mia Barbu. A debutat în urmă cu 21 de ani la Royal Opera House din Londra, iar de atunci a făcut parte din distribuţia unor cunoscute spectacole ce s-au desfăşurat pe scene ca Metropolitan Opera New York sau festivaluri ca Chorégies d’Orange şi Festivalul de la Salsburg.

O altă soprană cunoscută în întreaga lume este Paola Sanguinetti. În 1994 a câştigat cea de-a cincisprezecea ediţie a competiţiei „Mattia Battistini” din Rieti, iar trei ani mai târziu îşi începe colaborarea cu Andrea Bocelli. De atunci, artista i-a fost alături tenorului în turneele europene şi americane.

Un alt invitat special în cadrul concertului de la Bucureşti va fi dirijorul Marcello Rota. De-a lungul carierei sale, Rota a dirijat faimoase orchestre ca Royal Philharmonic Orchestra, Symphonic Orchestra of Galicia, Moscow Philharmonic Orchestra, Philharmonic of Buenos Aires sau Hollywood Bowl Orchestra.

Cu doar doi ani de carieră sub forma CARisMA, Magdalena Kaltcheva şi Carlo Corrieri s-au făcut remarcaţi prin talentul lor. Cei doi chitarişti au un stil unic, considerat a fi modern şi inovator ce încântă audienţele show-urilor lor.

Artişti români pe aceeaşi scena cu Andrea Bocelli

Cezar „The Voice” Ouatu, câştigătorul selecţiei naţionale pentru competiţia Eurovision va concerta la Bucureşti alături de Andrea Bocelli. Artistul din Ploieşti a absolvit Conservatorul G.Verdi din Milano şi în ultimii 10 ani a primit o mulţime de premii la competiţiile internaţionale.

Lista invitaţilor autohtoni pentru concertul de pe 25 mai este completată de Orchestra Naţională Radio. Cu o cariră de aproape un secol renumitul grup muzical a concertat alături de artişti ca: Montserat Caballe, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, Ileana Cotrubas sau Jose Carreras.

Alături de tenorul italian la Romexpo vor fi prezenţi şi artiştii Corului Radio care de-a lungul timpului au susţinut concerte în Germania, Bulgaria, Spania, Grecia, Israel.

Bilete Andrea Bocelli

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Zona VIP 1400 lei cumpără bilete
Categoria I 900 lei cumpără bilete
Categoria II 750 lei cumpără bilete
Categoria III 550 lei cumpără bilete
Categoria IV 350 lei cumpără bilete
Categoria V 250 lei cumpără bilete
Zona În Picioare (fără loc) 150 lei cumpără bilete

Andrea Bocelli va concerta pentru prima oară la Bucureşti la finele lunii mai. Artistul cunoscut pentru piese ca „Con te Partiro„, „Vivo Per Lei„, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma” are la activ mai bine de 60 de milioane de albume vândute la nivel mondial şi nenumărate premii.