Sopranele de la DIV4S vor ajunge pentru prima oară la Bucureşti cu ocazia show-ului susţinut de Andrea Bocelli. Artistele din Italia sunt invitatele speciale ale renumitului tenor în cadrul concertului pe care acesta îl va susţine pe 25 mai 2013 la Complexul Romexpo.

Află mai multe detalii despre concertul Andrea Bocelli!

Denise, Isabella, Vittoria şi Sofia, pe scurt DIV4S au debutat în această formilă în 2008. Dorinţa lor de-a da o interpretare proprie operelor consacrate le-a condus la crearea unui stil unic de abordare a lucrărilor clasice, dar şi a celor pop. Pe lângă colaborarea cu maestrul Andrea Bocelli, DIV4S au fost prezente de-a lungul timpului pe scene din Atena, Dublin, Manchester, Singapore, Praga, Berlin, Paris, New York, Las Vegas sau Moscova.

Albumul lor de debut „Opera” este o colecţie de 11 piese ce întruchipează stilul DIV4S. Albumul conţine de la piese de pe coloana sonoră a unor filme celebre: „Gelsomina” (din „La Strada”), „Ai Ghioci Addio” (din „Romeo şi Julieta”) şi „Brucia la Terra” (din „Naşul”); la piese proprii create de compozitorii cu care lucrează Andrea Bocelli; la cântece pop care exemplifică dragostea artistelor pentru acest gen muzical.

Bilete Andrea Bocelli

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Complexul Romexpo din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Zona VIP 1400 lei cumpără bilete
Categoria I 900 lei cumpără bilete
Categoria II 750 lei cumpără bilete
Categoria III 550 lei cumpără bilete
Categoria IV 350 lei cumpără bilete
Categoria V 250 lei cumpără bilete
Zona În Picioare (fără loc) 150 lei cumpără bilete