Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 13.12.2012: Concertul lui Salvatore Adamo de la Bucureşti a fost amânat din motive tehnice. Află mai multe detalii!

Marţi, 18 decembrie 2012, Salvatore Adamo revine în România pentru un concert extraordinar de Crăciun la Sala Palatului. Cel de-al doilea concert al artistului la Bucureşti va începe la ora 20:00.

Află cum a fost la precedentul concert Salvatore Adamo!

Născut în Italia, în 1943, Salvatore Adamo şi-a început cariera la vârsta de 17 ani. Cea mai remarcabilă apariţie a acestuia din primii ani ai carierei fiind în cadrul unui concurs de muzică a cărui finală a avut loc la Paris în 1960, unde a participat atât în calitate de interpret cât şi compozitor, cu piesa „Si j’osais„.

În cariera sa artistul a fost inspirat atât de creaţiile literare ale lui Victor Hugo, de muzica franceză, cât şi de şansonetele italiene, astfel că în 1963 a lansat melodia „Sans toi, ma mie„, care a devenit totodata şi primul hit al cântăreţului. După acest success au urmat si alte compoziţii precum: „Tombe la Neige”, „Vous Permettez Monsieur”, „La Nuit”, „Dolce Paola” şi multe altele. Talentul acestuia nu a fost recunoscut doar de publocul larg, ci şi de Alteţa Sa, regele Albert al II-lea al Belgiei, când prin decret regal în 4 iulie 2001 i-a acordat titlul nobiliar de cavaler celebrului interpret.

Salvatore Adamo, a înregistrat piesele sale în peste 9 limbi şi a reuşit să vandă peste 100 milioane de copii ale albumelor acestuia, reuşind în 1970 să obţină un disc de aur pentru piesa „Petit bonheur„. Deşi în anii ’80, muzica acestuia nu mai era la mare căutare, Salvatore a dăinuit în sufletele nostalgicilor, aşa că a continuat turneele şi s-a făcut iubit publicului din ţări precum cele din America Centrală şi cea Latină, dar şi în Europa.

În urma primului concert susţinut anul trecut, la Sala Palatului, unde au participat peste patru mii de fanii, Salvatore Adamo a cântat şi a dansat alături de public mai bine de două ore. După aplauzele îndelungi de la finalul spectacolui, interpretul le-a promis acestora că va reveni cât de curând în România, aşa că anul acesta românii se vor putea bucura din nou de şansonetele nostalgice ale artistului.

Bilete Salvatore Adamo

Biletele pentru concertul lui Salvatore Adamo sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria VIP: 350 lei
Categoria I: 300 lei
Categoria II: 250 lei
Categoria III: 200 lei
Categoria IV: 150 lei
Categoria V: 100 lei

Cumpara bilet

Pentru cei ce îşi doresc să fredoneze celebrele melodii alături de Salvatore Adamo, biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevărul şi Eminescu, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro şi www.bilet.ro.

Recuperarea banilor sau schimbarea biletelor

Persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul lui Salvatore Adamo de pe 18 decembrie 2012 au la dispoziţie 2 variante:

  • Recuperarea banilor. Aceasta se poate face de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin interemediul oficiilor Poştei Române sunt rugate să se adreseze la numărul de telefon 021.311.93.23 sau la office[@]bilete[.]ro. Perioada de rambursare este 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013.
  • Schimbarea biletelor. Cei care vor să schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s) şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Printre evenimentele organizate de Project Events în perioada următoare se numără: concertul Andrea Bocelli de la Romexpo (25 mai 2013), baletul pe gheaţă „Lacul Lebedelor” în interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Bucureşti (2 februarie 2013) şi Constanţa (6 februarie 2013)

Mai multe detalii despre recuperarea banilor şi schimbarea biletelor puteţi afla trimiţând un e-mail la office[@]biletoo[.]ro.