Jethro Tull va reveni în România pentru un show special din cadrul turneului „Homo Erraticus”. În frunte cu Jan Anderson, legendara trupă va concerta pe scena Sălii Palatului pe 20 iunie 2014. iConcert.ro pune în joc două invitaţii duble la concertul din Bucureşti.

Completează formularul de mai jos până vineri, 20 iunie 2014, ora 12:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Mantu Cătălin şi Rusu Maria-Cristina. Felicitări!


Muzica celor de la Jethro Tull este o combinaţie inedită de stiluri muzicale ce a dat naştere unui sound unic, uşor de identificat. Despre Jan Anderson (flaut, voce, chitară acustică) se spune că este cel ce a introdus flautul în muzica rock, dându-i o amprentă personală inedită.

Biletele pentru concertul Ian Anderson şi Jethro Tull sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la preţuri ce variază între 50 şi 200 lei.