- Concerte - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Jethro Tull

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Jethro Tull

FOTO: Jethro Tull performed by Ian Anderson la Sala Palatului din Bucureşti

Ian Anderson a revenit în România cu un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 februarie 2017. Urmăreşte galeria foto de la concertul Jethro Tull performed by Ian Anderson la Sala Palatului din Bucureşti!  

Concertele lunii februarie 2017 în România

Artiști de renume internațional, dar și trupe românești vor concerta în această lună pe scenele din întreaga țară. Și, pentru că în februarie, mai mult ca oricând, este celebrată iubirea, multe dintre show-urile din această perioadă au un program special, dedicat sărbătorilor din... 

Concert Jethro Tull performed by Ian Anderson la Filarmonica Banatul din Timişoara

Duminică, 19 februarie 2017, de la ora 19:30, Jethro Tull (performed by Ian Anderson) revine în România cu un concert la Filarmonica Banatul din Timişoara.  

Concertele anului 2017 în România

Dacă 2016 a fost un an plin de concerte pentru România, 2017 nu va fi mai prejos. Noul an de abia a început şi se anunţă plin de muzică live şi de spectacole inedite. Andrea Bocelli, Depeche Mode, Evanescence, Deep Purple şi Tarja Turunen sunt doar câţiva dintre artiştii care au fost confirmaţi... 

Concert Jethro Tull performed by Ian Anderson la Sala Palatului din Bucureşti

Marţi, 21 februarie 2017, de la ora 20:00, Jethro Tull performed by Ian Anderson revine în România cu un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Accesul se face începând cu ora 19:00.  
21 Feb 2017     ,

Jethro Tull revine în concert la Bucureşti, în februarie 2017

Legendara formaţie de rock Jetro Tull revine în România, împreună cu Ian Anderson, pentru a concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 februarie 2017.  

POZE: Jethro Tull la Sala Palatului din Bucureşti

Jethro Tull a revenit la Bucureşti pe 20 iunie 2014, în cadrul turneului de promovare al albumului „Homo Erraticus”. În frunte cu Ian Anderson, şi al său flaut magic, trupa i-a fermecat pe spectatorii prezenţi la concertul de la Sala Palatului. Vezi galeria foto de la concert!  

Festivalul Internaţional al Educaţiei (FIE) 2014 la Iaşi

În perioada 20-29 iunie 2014, la Iaşi are loc cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE). În cadrul festivalului vor avea loc peste 100 de evenimente culturale, spectacole, expoziţii, parade, dar şi concerte extraordinare marca: Jethro Tull, Eugen Doga, Alexander Rybak,... 
20 Jun - 29 Jun 2014     ,

RECENZIE: Ian Anderson şi flautul fermecat pe ritmurile „best of Jethro Tull” la Bucureşti

Ian Anderson şi colegii săi de scenă au readus pentru o seară magia celor mai cunoscute şi apreciate piese Jethro Tull, în România. Concertul susţinut de artişti la Sala Palatului din Bucureşti a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al lor, „Homo Erraticus”.   

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Jethro Tull de la Bucureşti

Jethro Tull va reveni în România pentru un show special din cadrul turneului „Homo Erraticus”. În frunte cu Jan Anderson, legendara trupă va concerta pe scena Sălii Palatului pe 20 iunie 2014. iConcert.ro pune în joc două invitaţii duble la concertul din Bucureşti.