Ian Anderson - Concerte Ian Anderson - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Ian Anderson

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Ian Anderson

FOTO: Jethro Tull performed by Ian Anderson la Sala Palatului din Bucureşti

Ian Anderson a revenit în România cu un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 februarie 2017. Urmăreşte galeria foto de la concertul Jethro Tull performed by Ian Anderson la Sala Palatului din Bucureşti!  

Concert Jethro Tull performed by Ian Anderson la Filarmonica Banatul din Timişoara

Duminică, 19 februarie 2017, de la ora 19:30, Jethro Tull (performed by Ian Anderson) revine în România cu un concert la Filarmonica Banatul din Timişoara.  

Concert Jethro Tull performed by Ian Anderson la Sala Palatului din Bucureşti

Marţi, 21 februarie 2017, de la ora 20:00, Jethro Tull performed by Ian Anderson revine în România cu un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Accesul se face începând cu ora 19:00.  
21 Feb 2017     ,

POZE: Jethro Tull la Sala Palatului din Bucureşti

Jethro Tull a revenit la Bucureşti pe 20 iunie 2014, în cadrul turneului de promovare al albumului „Homo Erraticus”. În frunte cu Ian Anderson, şi al său flaut magic, trupa i-a fermecat pe spectatorii prezenţi la concertul de la Sala Palatului. Vezi galeria foto de la concert!  

RECENZIE: Ian Anderson şi flautul fermecat pe ritmurile „best of Jethro Tull” la Bucureşti

Ian Anderson şi colegii săi de scenă au readus pentru o seară magia celor mai cunoscute şi apreciate piese Jethro Tull, în România. Concertul susţinut de artişti la Sala Palatului din Bucureşti a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al lor, „Homo Erraticus”.   


Social Media

iConcert.ro