Legendara formaţie de rock Jetro Tull revine în România, împreună cu Ian Anderson, pentru a concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 februarie 2017.

După concertul din 2014, formația care a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea se întoarce cu un nou show pentru publicul român. Spectatorii vor fi fascinaţi de amestecul fermecător de hard rock, folk şi tente de blues. Spectacolul Jethro Tull şi Ian Anderson îmbină muzica cu arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului.

Înfiinţată în 1967, Jethro Tull este o formaţie originară din Anglia care a debutat cu albumul „This Way”. Trupa a obţinut succesul după lansarea celui de-al doilea material, „Stand Up”. Până în prezent, trupa a înregistrat peste 20 de albume de studio, 9 albume live şi 15 compilaţii. „Living in the Past”, „Locomotive Breathe”, „Bourée” şi „Aqualung” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului.

Muzica grupului îşi are rădăcinile în blues-ul britanic al anilor ’60 şi este marcată de o tonalitate vocală ieşită din comun, căreia i-a fost adăugat sunetul flautului. Iniţial, formaţia a cântat un blues rock experimental, însă ulterior a adobtat şi elemente de rock clasic, folk, jazz sau art rock.

Jethro Tull şi-a schimbat frecvent componenţa, din care au făcut parte numeroşi instrumentişti celebri. De asemenea, formaţia a colaborat pentru concertele lor cu mai mulţi muzicieni de renume, precum: Phil Collins, Matt Pegg, Paul Burgess şi Steve Bailey.

Ian Anderson este un muzician de origine scoţiană, cunoscut ca veteranul Jethro Tull şi cel care a reinventat de fiecare dată stilul muzical al formaţiei. Artistul ştie să cânte la foarte multe instrumente, printre care: chitară, tobe, clape, bass, saxofon şi bineînţeles, flautul care a reprezentat mereu nota de originalitate a trupei. Anderson şi-a format şi o carieră solo în care a lansat şase albume de studio şi 2 materiale live.

Bilete Jethro Tull la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Jethro Tull de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 21 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria 1 200 lei cumpără bilete
Categoria 2 160 lei cumpără bilete
Categoria 3 120 lei cumpără bilete
Categoria 4 75 lei cumpără bilete

Concertul Jethro Tull de la Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events.