Enrico Macias va susţine primul său concert în Romania pe 30 aprilie 2011 la Bucureşti. Piese ca „La femme de mon amie“, “Le filles de mon pay“ sau “Zingarella” vor putea fi ascultate de fanii artistului în timpul concertului de la Sala Palatului, eveniment ce face parte din Festivalului Muzicii Franceze.

iConcert.ro şi REV Production & Entertainment te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 28 aprilie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane, puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătorii sunt Nadia Stefan şi Corbeanu Adriana! Felicitări!

Foto: www.facebook.com

Citeşte despre: , ,