Acest eveniment a avut loc in data de 30 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 30 aprilie 2011, Enrico Macias va susţine un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul va marca debutul Festivalului Muzicii Franceze care va avea loc anul acesta în Capitală.

Gaston Ghrenassia s-a născut în 1938 în Algeria. A fost nevoit să emireze în Franţa în timpul Războiului de Independenţă din ţara sa natală. Şi-a început cariera muzicală în ţara sa de adopţie interpretând piese tradiţionale din zona sa de origine. Însă succesul l-a descoperit abia în 1962 cât şi-a lansat, sub numele Enrico Macias, primul album. Piesa „J’ai quitte mon pays” este considerată un imn al expatriaţilor din lumea întreagă, iar Enrico Macias devine un artist de renume.

A urmat o perioadă în care artistul a călatorit în lumea întreagă, promovându-şi muzica şi mesajul din spatele acesteia pe cele mai importate scene ale lumii. După aproape 35 de ani de carieră, Enrico Macias este numit de către Kofi Annan, fostul Secretar General ONU, ca fiind „Ambasador al Păcii„. Distincţie primită ca urmare a acţiunilor sale caritabile şi eforturilor permanente de răspândire a mesajului păcii în lume prin intermediul muzicii sale.

Cu zeci de albume la activ şi milioane de fani în toată lumea Enrico Macias este unul dintre cei mai îndrăgiţi ai lumii. Piese ca „La femme de mon amie„, „Le filles de mon pay„, „Le Mendiant de l’amour” şi „Zingarella” sunt ascultate de generaţii întregi.

Enrico Macias a lansat la începutul lunii martie un nou material discografic pe care vine să îl prezinte publicului român pe 30 aprilie 2011. Alături de cei şapte artişti care îl însoţesc în turneul de promovare al albumului „Voyage d’une melodie„, Erico va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti de la ora 20:00.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor pentru concertul Enrico Macias sunt de:

Categoria I: 90 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 200 lei
Categoria IV: 250 lei
Categoria V: 300 lei

Biletele sunt disponibile în reţeaua Biletoo.ro şi online pe www.biletoo.ro