Enrico Macias - Concerte Enrico Macias - iConcert.ro

Home » Enrico Macias

Enrico Macias

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Enrico Macias

POZE: Enrico Macias la Bucureşti

Enrico Macias a susţinut un concert aniversar, vineri, 9 martie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul francez de origine algeriană a celebrat 50 de ani de carieră pe scena din Capitală.  

O categorie de bilete epuizată pentru concertul Enrico Macias de la Bucureşti

Organizatorii concertului susţinut de Enrico Macias la Sala Palatului din Bucureşti ce va avea loc pe 9 martie 2012, au anunţat că una dintre categoriile de bilete a fost epuizată.  
   

Concertele lunii martie 2012


Muzica dă tonul primăverii anul acesta. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, James Blake, Alessandro Safina, Enrico Macias, Tudor Gheorghe, Viţa de Vie, LaLa Band sau Nigel Kennedy sunt doar o parte din artiştii care îşi vor încânta fanii în prima lună a primăverii.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Enrico Macias de la Bucureşti

Enrico Macias va celebra aniversarea a 50 de ani de carieră printr-un concert special, pe care îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti pe 9 martie 2012.  
   

Reducere la preţul biletelor pentru concertul Enrico Macias de la Bucureşti

Cu ocazia Mărţişorului, biletele pentru concertul pe care Enrico Macias îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti pe 9 martie 2012, vor benefecia de un preţ redus.  
   

Bilete la preţ redus pentru concertul Enrico Macias de la Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Enrico Macias îl va susţine pe 9 martie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti vor fi cu 15% mai ieftine în perioada 9-14 februarie 2012.  

Concert Enrico Macias la Sala Palatului din Bucureşti

Vineri, 9 martie 2012, ora 20:00, cântăreţul francez de origine algeriană, Enrico Macias, celebrează implinirea a 50 de ani de carieră într-un concert aniversar la Sala Palatului din Bucureşti.  
9 Mar 2012     ,

Enrico Macias aniversează 50 de ani de carieră printr-un concert la Bucureşti

Celebrul cântăreţ Enrico Macias celebrează 50 ani de carieră printr-un concert special susţinut la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 9 martie 2012.  

Concertele anului 2012 în România


Red Hot Chili Peppers, Tarja Turunen, Toto Cutugno şi Lara Fabian sunt doar o parte dintre artiştii care vor urca pe scenele din România în 2012. În plus, pentru anul acesta organizatorii au pregătit o mulţime de alte surprize. Evenimente ca „Saltimbanco” al Cirque... 

RECENZIE: Enrico Macias a deschis Festivalului Muzicii Franceze 2011

La 43 de ani de la primul său concert la Sala Palatului din Bucureşti, Enrico Macias a revenit pe scena din Capitală. Şarmantul solist francez i-a fermecat pe cei peste 3500 de spectatori prezenţi sâmbătă seară.  
    ,


Social Media

iConcert.ro