Fanii muzicii latino se vor putea bucura pe 22 aprilie 2012 de un show de zile mari marca David Bisbal. Binecunoscutul artist îşi va încânta fanii în cadrul unui concert ce va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi va fi deschis de Dragoş Chircu

Află mai multe despre concertul lui David Bisbal!

Pasiunea pentru muzică a lui David Bisbal a fost evidentă încă de la o vârstă fragedă. După o perioadă în care a fost solistul orchestrei Expresiones, David s-a înscris în competiţia Operación Triunfo în urmă căreia, deşi a ocupat poziţia secundă, l-a transformat pe tânărul spaniol într-un super star. David Bisbal a lansat patru albume de studio care s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare în toată lumea şi a fost recompensat cu peste 50 de discuri de platină, aur şi diamant.

iConcert.ro şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 19 aprilie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concurul s-a terminat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt Romanescu Gabriela şi Preda Robert ! Felicitări!

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.bisbalestereo.net