Acest eveniment a avut loc in data de 22 Apr 2012.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 22 aprilie 2012, ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc concertul îndrăgitului artist spaniol David Bisbal. Acesta revine în ţara noastră după ce în decembrie 2008 a susţinut un concert tot la Sala Palatului, unde a încălzit inimile a peste 4000 de spectatori.

În deschiderea lui David Bisbal pe scena de la Sala Palatului va urca Dragoş Chircu, concurentul de la „Vocea României”, alături de bandul său. Citeşte mai mult!

David Bisbal este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai muzicii latino, reuşind pe parcursul carierei sale, de aproape 10 ani, să fie numărul 1 în ţări din America Latină, dar şi în Spania şi să câştige peste 50 de premii, între care Latin Grammy şi Billboard Latino. Spectatorii vor putea să vadă un show live, plin de energie pe care artistul îl va susţine alături de formaţia sa de instrumentişti.

Playlist-ul concertului de pe 22 aprilie, care face parte din seria evenimentelor derulate în cadrul proiectului naţional cultural „Artă Contra Drog” 2012, iniţiat de CIADO România, va conţine atât piese cunoscute precum „Buleria” sau „Corazon latino„, cât şi piese de pe cele mai recente albume „Premonicion” şi „Sin mirar atras„.

Bilete David Bisbal

În funcţie de categorie şi distanţa faţă de scenă preţul unui bilet pentru concertul David Bisbal de la Bucureşti este de:

Categoria SUPER VIP: 400 lei
Categoria VIP: 350 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 100 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Biletele la categoria SUPER VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro.

UPDATE: Organizatorii oferă o reducere de 30% pentru toate categoriile de bilete la concertului lui David Bisbal de la Bucuresti. Află detalii!