Dragoş Chircu, unul din concurenţii de la „Vocea României”, va cânta  împreună cu band-ul său în deschidea concertului David Bisbal de la Sala Palatului din Bucureşti, pe 22 aprilie 2012. Artistul român a pregătit şi o surpriză: un duet cu un invitat special.

Află mai multe despre concertul lui David Bisbal!

David Bisbal, alături de formaţia sa de instrumentişti, a pregătit un show live exploziv în Capitală. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidenţia impresionantele calităţi vocale ale lui Bisbal. Publicul se va bucura de celebrele hit-uri „Buleria” sau „Corazon Latino”, dar şi de single-urile incluse pe recentele albume, „Premonicion” şi „Sin mirar atras”.

Idolul muzicii latino-pop a devenit faimos după ce a concurat într-o competiţie televizată spaniolă, „Operación Triunfo”, similară concursului „Vocea Romaniei”, în care s-a făcut remarcat şi Dragoş Chircu. Amândoi artiştii au ieşit pe locul al doilea în concursurile muzicale care i-au lansat. David Bisbal a vândut peste 5 milioane de discuri, a susţinut peste 500 de concerte în întreaga lume şi a câştigat mai mult de 50 de premii internaţionale, între care mai multe Discuri de Platină şi de Aur, un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino.

Dragoş Chircu este un admirator al lui Bisbal: „Pe David l-am descoperit în 2005, când căutam pe net artişti care să-mi fie mentori în definirea mea ca artist. Destinul mi-a zâmbit în 2008, când am avut şansa să-l cunosc personal, cu ocazia primului său concert din România. Mi-am zis atunci, în gând:, dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Şi iată, ziua aceea a venit. Îi datorez modelarea mea ca artist, deşi el nu ştie asta.”

Bilete David Bisbal

În funcţie de categorie şi distanţa faţă de scenă preţul unui bilet pentru concertul David Bisbal de la Bucureşti este de:

Categoria SUPER VIP: 400 lei
Categoria VIP: 350 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 100 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Biletele la categoria SUPER VIP se vând exclusiv prin www.vandbilete.ro.