Două dintre numele marcante ale jazz-ului, Chick Corea şi Gary Burton vor susţine un concert special la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 20 martie 2012.

Află mai multe detalii despre concertul Chick Corea şi Gary Burton la Bucureşti!

Supranumit şi „Cameleonul„, datorită versatilităţii sale artistice şi a diversităţii genurilor muzicale pe care le-a abordat, Chick Corea are o experienţă de peste 40 de ani în aria jazz-ului. A fost membru al trupei de rock şi funk a lui Miles Davis şi este fondatorul trupei de jazz Return to Forever.

Gary Burton a reuşit să revoluţioneze jazz-ul printr-o tehnică proprie în folosirea vibrafonului, devenid un inovator, iar stilul său fiind preluat de alţi muzicieni din domeniu. Gary Burton este, de asemenea, cunoscut pentru pionieratul jazz fusion, popularizarea duetului în jazz.

iConcert.ro şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 13 martie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt Nicolaescu Cătălina şi Sile Jercan! Felicitări!

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.jazzgazeta.blox.pl