Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 20 martie 2012, de la ora 19:30, Chick Corea şi Gary Burton vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, într-un concert prezentat de Teatrul National de Operetă „Ion Dacian” ce promovează lansarea unui album în duet.

Pianist şi compozitor de success, Chick Corea a reuşit în peste 40 de ani de activitate să îşi clădească un adevărat nume în lumea jazz-ului mondial. A fost membru al trupei de rock şi funk a lui Miles Davis şi este fondatorul trupei de jazz Return to Forever. Varietatea genurilor pe care le-a abordat şi versatilitatea sa artistică i-a adus supranumele de „Cameleonul”.

Gary Burton este maestrul vibrafonului. Autodidact la acest instrument, Burton a reuşit să revoluţioneze jazz-ul printr-o tehnică proprie, devenid un inovator, iar stilul său fiind preluat de alţi muzicieni din domeniu. Gary Burton este, de asemenea, cunoscut pentru pionieratul jazz fusion, popularizarea duetului în jazz. Cu o carieră de aproximativ 50 de ani, maestrul vibrafonului a fost nominalizat pentru 15 premii Grammy şi a câştigat 6 dintre ele.

Bilete Chick Corea & Gary Burton

Biletele pentru concertul Chick Corea & Gary Burton de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 200 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 100 lei
Categoria IV: 75 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.