- Concerte - iConcert.ro

Home » Chick Corea

Chick Corea

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Chick Corea

RECENZIE: Legendele jazz-ului, Chick Corea şi Gary Burton la Sala Palatului

Concertul Chick Corea şi Gary Burton de marţi, 20 martie 2012, de la Sala Palatului din Bucureşti a fost un dublu eveniment pentru iubitorii de jazz: întâlnirea cu două legende ale genului şi lansarea unui nou album realizat în duet.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Chick Corea şi Gary Burton la Bucureşti

Două dintre numele marcante ale jazz-ului, Chick Corea şi Gary Burton vor susţine un concert special la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 20 martie 2012.  

Concertele lunii martie 2012


Muzica dă tonul primăverii anul acesta. Horia Brenciu, Ştefan Bănică, James Blake, Alessandro Safina, Enrico Macias, Tudor Gheorghe, Viţa de Vie, LaLa Band sau Nigel Kennedy sunt doar o parte din artiştii care îşi vor încânta fanii în prima lună a primăverii.  

Concert Chick Corea şi Gary Burton la Sala Palatului din Bucureşti

Miercuri, 20 martie 2012, de la ora 19:30, Chick Corea şi Gary Burton vor concerta la Sala Palatului din Bucureşti, într-un concert prezentat de Teatrul National de Operetă „Ion Dacian” ce promovează lansarea unui album în duet.  

Chick Corea & Gary Burton vor concerta în primăvara 2012 la Bucureşti

UPDATE: Concertul  Chick Corea & Gary Burton a fost confirmat oficial pentru data de 20 martie 2012! Află mai multe informaţii despre concert! Iubitorii jazz-ului vor avea parte de o surpiză plăcută în primăvara ce urmează. Celebrul pianist Chick Corea, cunoscut drept unul dintre... 

Jazz la puterea a treia – Masters of Jazz Festival (poze)

Un festival de jazz adevarat s-a petrecut in weekend-ul anterior, cu nume mari ale jazz-ului international, unii dintre maestrii acestui gen muzical nefiind pentru prima data pe scena din Bucuresti. Seria de concerte de zilele trecute a fost, de fapt, prima parte a festivalului, urmand ca in data de... 
   

Bucharest Masters of Jazz

Vineri, sambata si duminica, 23, 24 si 25 octombrie 2009, ora 19:00 si miercuri 25 noiembrie 2009 de la ora 20:00 are loc festivalul de jazz Bucharest Masters of Jazz la Sala Palatului din Bucuresti.  
    ,