Legendarii Guns N’ Roses vor încheia ediţia din acest an a Rock the City pe 1 iulie 2012 la Complexul Romexpo, iar fanii  trupei nu vor lipsi de la recitalul rockerilor. Şi ce fan adevărat nu şi-ar dori ca după concertul de la Bucureşti să aibă un boxset original Guns N’Roses Chinese Democracy? Ce admirator al lui Axl Rose şi a colegilor săi nu şi-ar dori: albumul „Chinese Democracy„, un tricou, un patch, o bandană, o cataramă pentru curea şi un breloc, toate inscripţionate cu logo-ul trupei? Acestea pot fi câştigate de doi dintre cei mai mari fani Guns N’ Roses la concursul nostru.

Află mai multe detalii despre concertul Guns N’ Roses!

Pentru a participa la concurs trebuie să ne dovedeşti că eşti un mega fan Guns N’Roses. Fă o poză la concertul de la Bucureşti şi pune-o pe wall-ul iConcert.ro de pe Facebook. Apoi anunţă-ţi prietenii să dea like pozei până marţi 3 iulie 2012 ora 23:59. Cei doi fani Guns N’ Roses care adună cele mai multe like-uri vor primi câte un boxset Guns N’ Roses Chinese Democracy. Poza trebuie făcută de către participant şi nu vor fi luate în cosiderare fotografiile de pe alte surse.

Premiile sunt oferite de www.getmusic.ro prin amabilitatea Universal Music Romania.

Câştigătorii sunt: Oana-Mădălina Mihăilă şi Warheart Alex. Felicitări câştigătorilor şi mulţumim tuturor pentru participare.