Acest eveniment a avut loc in data de 7 May 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 11.04.2013: Concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului din Bucureşti de pe 11 aprilie 2013 a fost amânat pentru 7 mai 2013. Motivul amânării este starea de sănătate a artistei finlandeze. Află mai multe detalii!

Luni, 7 mai 2013, de la ra 20:00, soprana finlandeză Tarja Turunen revine la Sala Palatului din Bucureşti pentru a susţine o reprezentaţie mult aşteptată alături de bateristul Mike Terrana. Concertul face parte din turneul „Beauty and the Beat Tour 2013” şi este organizat de Phoenix Entertainment.

Află programul şi regulile de acces!

Alături de Tarja Turunen se vor afla pe scena Sălii Palatului peste 70 de instrumentişti, membrii unei orchestre de excepţie. Cunoscută pentru calităţile vocale şi pentru participarea sa ca solistă în cadrul celebrei formaţii de rock metal simfonic Nightwish, Tarja va interpreta la Bucureşti melodiile care au propulsat-o în topurile preferinţelor muzicale ale publicului din întreaga lume.

După ce a părăsit trupa Nightwish, cântăreaţa s-a concentrat asupra carierei solo şi a devenit extrem de rapid un nume important pe scena rock – metalului. În luna august Tarja Turunen a lansat primul DVD solo din cariera sa, intitulat „Act I: Live in Rosario„. Discul a fost filmat la sfârşitul lunii martie în Teatrul El Circulo din Rosario, Argentina. Alături de soprană şi bateristul Mike Terrana apar şi Alexander Scholpp, Christian Kretschmar, Kevin Chown, Max Lilja, Diego Valdez, Julian Barett şi Doug Wimbish.

Află cum a fost la concertul Tarja Turunen din 2012!

Chiar dacă la ultimul concert Tarja Turunen din Bucureşti s-a anunţat că artista şi trupa ei vor lua o pauză de cinci ani, iată că Tarja va fi prezentă din nou în România într-un spectacol extraordinar.

Bilete Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucureşti

UPDATE 11.04.2013: Biletele pentru concertul de pe 11 aprilie vor fi valabile şi pe 7 mai 2013. Persoanele care nu vor sau nu pot ajunge la reprezentaţia reprogramată îşi pot recupera contravaloarea acestora începând cu 15 aprilie 2013, de la punctul de achiziţie.

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de la Bucureşti sunt disponibile în reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, în funcţie de categorie, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 245 lei cumpără bilete
Categoria I 195 lei cumpără bilete
Categoria II 145 lei cumpără bilete
Categoria III 115 lei cumpără bilete
Categoria IV 90 lei cumpără bilete