Mike Terrana - Concerte Mike Terrana - iConcert.ro

Home » Mike Terrana

Mike Terrana

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Mike Terrana

Festivalul I AM THE ROCKER 2015 se reconfigurează

Phoenix Entertainment, organizatorii festivalului I AM THE ROCKER, ce trebuia să se desfăşoare în weekendul 4-5 iulie 2015 la Romexpo din Bucureşti, anunţă că este nevoită să reconfigureze structura festivalului, din cauza unor probleme de producţie ce au survenit în ultimul moment.  

RECENZIE: Godsmack la Bucureşti – un concert la 1000 de cai putere (FOTO)

Seara de sâmbătă, 27 iunie 2015, a fost marcată de un concert în premieră al americanilor de la Godsmack, o trupă extrem de aşteptată şi în România. Concertul a făcut parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, numit „1000hp” şi ţara noastră a reprezentat... 

FOTO: Godsmack la Arenele Romane din Bucureşti

Formaţia americană Godsmack a susţin un concert în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 27 iunie 2015. În deschidere au concertat Dirty Shirt şi Mike Terrana. Vezi galeria foto de la concertul Godsmack la Arenele Romane din Bucureşti!  

Programul concertelor la festivalul I AM THE ROCKER 2015

UPDATE: Din cauza unor probleme de producţie ce au survenit în ultimul moment, organizatorii festivalului I AM THE ROCKER anunţă că este nevoită să reconfigureze structura festivalului. Mai multe detalii! Organizatorii festivalului I AM THE ROCKER, ce va avea loc în perioada 4-5 iulie 2015... 

Concert Godsmack la Arenele Romane din Bucureşti

Sâmbătă, 27 iunie 2015, de la ora 19:00, formaţia Godsmack va susţine un concert în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti.  
27 Jun 2015     ,

Mai sunt câteva zile până la concertul Tarja de la Bucureşti. Mesajul artistei pentru fanii din România

Mai sunt câteva zile până când Tarja Turunen se întoarce în România pentru un concert. Evenimentul, ce promovează albumul „Colors in The Dark” şi care va fi deschis de către formaţia rusească Crimson Blue, va avea loc pe 4 noiembrie 2014, începând cu ora 20:00, la Sala Palatului... 

RECENZIE: Crăciun Rock în The Silver Church din Bucureşti (POZE)

Anul acesta, Moş Crăciun a venit mai devreme pentru iubitorii rock-ului, aducându-le un festival de două zile (15 şi 16 decembrie 2013) ce s-a desfăşurat în clubul The Silver Church din Bucureşti.  

POZE: Christmas Rock Fest 2013 la Bucureşti

Pe 15 şi 16 decembrie 2013, The Silver Church din Bucureşti a fost gazda unei petreceri speciale de Crăciun: Christmas Rock Fest 2013. Pe parcursul celor două zile pe scena festivalului au urcat: Mike Terrana, Cargo, Trooper, Stone Light şi Pseudonoise. Vezi galeria foto de la concert!  

Christmas Rock Fest 2013 la The Silver Church din Bucureşti

Duminică (15 decembrie 2013) şi sâmbătă (16 decembrie 2013), Phoenix Entertainment organizează în The Silver Church din Bucureşti, Christmas Rock Fest, singura petrecere de Crăciun rezervată rockerilor.  
15 Dec - 16 Dec 2013     ,

Concertele lunii decembrie 2013

Ca în fiecare an, decembrie este luna cea mai aglomerată în ceea ce priveşte evenimentele muzicale speciale. Sălile de spectacole din toată ţara vor fi animate anul acesta de concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă, dar asta nu înseamnă că iubitorii de rock, jazz sau pop nu vor avea parte... 
123


Social Media

iConcert.ro