Spectacolul dedicat lui Michael Jackson, Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” ce urma să aibă loc pe 13 noiembrie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti, se amână pentru data de 16 aprilie 2014, anunţă organizatotii, Phoenix Entertainment.

Această amânare se datorează dorinţei de a pune în scenă un show perfect din toate punctele de vedere. Obstacole de ordin tehnic au făcut imposibilă finalizarea pregătirilor în timp util pentru a atinge nivelul unui spectacol extraordinar. Din dorinţa de a oferi publicului un eveniment de calitate ireproşabilă, s-a preferat opţiunea amânării sale.

Organizatorii dau asigurări că spectacolul va avea loc tot la Sala Palatului în data de 16 aprilie şi îşi cer scuze, pe această cale, pentru eventualele neplăceri.

„Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” va fi un spectacol cum nu s-a mai vazut în România, în care povestea vieţii Regelui muzicii pop va fi redată aşa cum ne-a prezentat-o Michael în piesele sale, bucurându-se de o orchestraţie simfonic-pop, de o coregrafie care să exprime vizual mesajele acestora, de proiecţii video inedite, special create pentru eveniment, precum şi de carisma şi de talentul toboşarului Mike Terrana.

Bilete deja cumpărate rămân valabile

Biletele cumpărate pentru „Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” ce ar fi trebuit să aibă loc pe 13 noiembrie 2013 rămân valabile şi pentru noua dată de 16 aprilie 2014.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţurile de 280, 220, 160, 110 şi 60 de lei, în funcţie de categoria de loc, iar copiii între 5 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Categorie Preţ normal Preţ copii 5-12 ani
VIP 280 lei 140 lei cumpără bilete
Categoria I 220 lei 110 lei cumpără bilete
Categoria II 160 lei 80 lei cumpără bilete
Categoria III 110 lei 55 lei cumpără bilete
Categoria IV 60 lei 30 lei cumpără bilete