Anunţat iniţial ca un concert rock, conceptul Christmas Rocks se transformă într-un festival de două zile. Astfel, pe 15 şi 16 decembrie 2013, clubul The Silver Church din Bucureşti va fi gazda unui eveniment deosebit, Christmas Rock Fest 2013.

Cargo cântă în prima zi de festival

Cargo, una dintre cele mai iubite şi longevive trupe de rock de la noi din ţară va susţine un concert special pe data de 15 decembrie 2013, în cadrul festivalului din The Silver Church. Pe lângă hiturile lor, recitalul ce va conţine şi un set de colinde, pentru a fi în concordanţă cu spiritul evenimentului Christmas Rock Fest.

Piese memorabile care au marcat iremediabil muzica rock din ţara noastră, precum „Ziua Vrăjitoarelor”, „Călare pe motoare”, „Dacă ploaia s-ar opri” sau „Aproape de voi” se vor auzi în prima zi de Christmas Rock Fest.

În plus, Cargo va prezenta live şi piesa al cărei videoclip a fost lansat pe 6 noiembrie, „A 5-a dimensiune”, piesă despre care trupa a declarat: „A 5-a dimensiune vine din nelinişte, din teamă, din neputinţă, din agonie, este un cântec despre alienare! […] Rock-ul nu este un gen de muzică! Rock-ul este o stare de spirit, ne face să ne simţim puternici împreună, să simţim ca nu este totul pierdut! Cargo nu este o formaţie de muzică, Cargo este strigătul vostru! Acest cântec este pentru voi!”.

Trupele Pseudonoise (alternativ metal) şi Stone Light (melodic heavy metal) vor cânta în deschiderea celor de la Cargo.

A doua zi de festival îi va avea ca invitaţi pe trupa toboşarului Mike Terrana şi pe cei de la Trooper.

Află detalii despre concertele din a doua zi de festival!

Bilete Christmas Rock Fest 2013 la Bucureşti

Biletele pentru Christmas Rock Fest 2013 se pot cumpăra din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro sub formă de abonament la preţurile de 80 de lei până pe 30 noiembrie şi de 90 de lei până pe 14 decembrie. Se pot achiziţiona şi bilete separate, pe fiecare zi, la preţurile de 50 de lei (până pe 30 noiembrie), 60 de lei (în perioada 1 decembrie – 14 decembrie) şi 65 de lei în ziua concertului, la intrare.

Tip Până la 30.11 Între 1-14.12 Pe 15 şi 16.12
Ziua 1 50 lei 60 lei 65 lei cumpără bilete
Ziua 2 50 lei 60 lei 65 lei cumpără bilete
Abonament 80 lei 90 lei - cumpără abonamente

În baza biletului, deţinătorii vor primi de la Moş Crăciunul rockerilor un cadou special cu semnături originale ale artiştilor. În plus, primele 200 de bilete sau abonamente cumpărate vor intra într-o tragere la sorţi pentru sesiuni de meet and greet cu formaţiile lor preferate.