Ticket alert! Bon Jovi revine în concert în România! cumpara bilete
Stone Light - Concerte Stone Light - iConcert.ro

Home » Stone Light

Stone Light

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Stone Light

RECENZIE: Crăciun Rock în The Silver Church din Bucureşti (POZE)

Anul acesta, Moş Crăciun a venit mai devreme pentru iubitorii rock-ului, aducându-le un festival de două zile (15 şi 16 decembrie 2013) ce s-a desfăşurat în clubul The Silver Church din Bucureşti.  

POZE: Christmas Rock Fest 2013 la Bucureşti

Pe 15 şi 16 decembrie 2013, The Silver Church din Bucureşti a fost gazda unei petreceri speciale de Crăciun: Christmas Rock Fest 2013. Pe parcursul celor două zile pe scena festivalului au urcat: Mike Terrana, Cargo, Trooper, Stone Light şi Pseudonoise. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii decembrie 2013

Ca în fiecare an, decembrie este luna cea mai aglomerată în ceea ce priveşte evenimentele muzicale speciale. Sălile de spectacole din toată ţara vor fi animate anul acesta de concerte dedicate Sărbătorilor de Iarnă, dar asta nu înseamnă că iubitorii de rock, jazz sau pop nu vor avea parte... 

Christmas Rocks se transformă în festival. Cargo cântă în prima zi de Christmas Rock Fest

Anunţat iniţial ca un concert rock, conceptul Christmas Rocks se transformă într-un festival de două zile. Astfel, pe 15 şi 16 decembrie 2013, clubul The Silver Church din Bucureşti va fi gazda unui eveniment deosebit, Christmas Rock Fest 2013.  


Social Media

iConcert.ro