Mai sunt câteva zile până când Tarja Turunen se întoarce în România pentru un concert. Evenimentul, ce promovează albumul „Colors in The Dark” şi care va fi deschis de către formaţia rusească Crimson Blue, va avea loc pe 4 noiembrie 2014, începând cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Artista de origine finlandeză, Tarja Turunen, şi-a început cariera muzicală în 1996, alături de trupa Nightwish, grup alături de care fost alături până în 2005. Chiar dacă artista nu a mai colaborat cu trupa, vocea sa unică i-a permis să înceapă o carieră solo de succes. În 2008 interpreta a lansat primul său EP, „The Sheer”, cel mai recent material discografic fiind „Colors in The Dark”, acesta urmând să fie promovat şi în concertul din 4 noiembrie, de la Sala Palatului.

Dat fiind faptul că România s-a aflat întotdeauna pe lista sa de concerte, Tarja Turunen a dedicate câteva minute din vacanţa sa pentru a le transmite fanilor săi că abia aşteaptă să se întoarcă în ţară, cu promisiunea că o să „rock like never before”.

Turneul mondial „Colors in The Road” va aduce pe scena Sălii Palatului un show complex, în care instrumentele clasice se vor îmbina armonios cu chitara electrică, cu basul, dar şi cu tobele lui Mike Terrana şi violoncelul lui Max Lilja (ex Apocalyptica).

Formaţia Crimson Blue, care va cânta în deschiderea concertului, şi-a început activitatea în 2009, pe scena locală din Moscova. Trecând prin numeroase schimbări de componenţă şi stadii de dezvoltare muzicală în urma cărora şi-au definitivat stilul şi au produs primul lor material, intitulat „Iceland”. Sound-ul lor unic îmbină elemente de gothic metal, nu-metal şi art rock într-o manieră unică – vocea puternică şi flexibilă a vocalistei Dani, în combinaţie cu riff-urile grave şi armoniile suave conferă acestei formaţii proaspăt intrată în scena metal un loc aparte.

Bilete Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Tarja Turunen din 4 noiembrie 2014 de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP 245 lei cumpără bilete
Categoria I 195 lei cumpără bilete
Categoria II 145 lei cumpără bilete
Categoria III 115 lei cumpără bilete
Categoria IV 90 lei cumpără bilete

Concertul Tarjei Turunen de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment şi face parte din turneul de promovare „Colours in the Road” al ultimului album al artistei „Colours in the Dark”.