Tarja Turunen şi Mike Terrana vor concerta alături de Orchestra Simfonică Bucureşti pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 7 mai 2013. Show-ul intitulat „Beauty and the Beat” va începe la la ora 20:00, accesul publicului fiind permis de la ora 19:00.

Află mai multe despre concertul Tarja Turunen de la Bucureşti!

Pentru evenimentul organizat de Phoenix Entertainment la Sala Palatului este interzis accesul cu: aparate foto profesionale, aparate video, mâncare şi băutură din afară, arme, obiecte contondente, droguri, parfumuri şi brichete.

Tarja Turunen revine în Capitală cu un show nou. În cadrul evenimentului ea va îl va avea alături pe cunoscutul toboşar Mike Terrana, cei doi purtând spectatorii printr-o călătorie muzicală ce va trece prin muzica clasică, rock şi nu numai. Astfel, cei prezenţi vor avea şansa să asculte partituri din Bizet, Bach, Mozart sau Dvorak, piese Nightwish, cover-uri inedite şi multe alte surprize.

Bilete Tarja Turunen – Sala Palatului

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de la Bucureşti sunt disponibile în reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, în funcţie de categorie, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 245 lei cumpără bilete
Categoria I 195 lei cumpără bilete
Categoria II 145 lei cumpără bilete
Categoria III 115 lei cumpără bilete
Categoria IV 90 lei cumpără bilete