Trupa americană Black Eyed Peas va susţine un concert pe scena principală a festivalului UNTOLD, în ultima seară. Show-ul este singurul concert susţinut în cadrul unui festival din Europa în acest an, informează organizatorii festivalului ce are loc între 2 şi 5 august 2018, la Cluj-Napoca.

După succesul răsunator al turneelor „The E.N.D.” (2009 – 2010), „The Beginning” (2011), când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele evenimente speciale, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards şi concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy, are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume şi este printre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100.

Primul lor hit a fost single-ul „Where Is The Love?” (2003), urmat apoi de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi „Pump It”, „Let’s Get It Started”, „I Gotta Feeling”, „Don’t Stop the Party”, „Meet Me Half Way”, „Boom Boom Pow” şi „My Humps”. Recent, hitul „I Gotta Feeling” a primit Discul de Diamant.

La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondială (2010) a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori. În 2017, show-ul lor de la finala Champions League, în faţa a peste 80 de mii spectatori, a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume.

Black Eyed Peas, concert exclusiv la UNTOLD 2018

Membrii actuali ai trupei sunt will.i.am, apl.de.ap şi Taboo. Fergie a părăsit trupa conform unui interviu acordat de will.i.am celor de la Daily Star, la începutul acestui an. Pe 9 ianuarie 2018 a fost lansat şi primul single fără Fergie, „Street Livin'”, la şapte ani distanţă de ultima lor piesă. Iar pe 17 mai 2018, Black Eyed Peas a lansat single-ul „Ring the Alarm”.

Abonamente şi bilete UNTOLD Festival 2018

Abonamentele şi bilete de o zi pentru cea de-a patra ediţie a festivalului UNTOLD, ce are loc în perioada 2-5 august 2018 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro.

Organizatorii UNTOLD anunţă că mai sunt disponible doar 5000 de bilete de o zi la preţul special de 225 de lei plus taxe, pentru ultima zi a festivalului. Preţul întreg al biletelor pentru ziua de duminică va fi de 350 de lei plus taxe.

Categorie Preţ Entertix Eventim
Abonament General 549 lei + taxe (603.90 lei) cumpără cumpără
Abonament VIP 1110 lei + taxe (1210 lei) cumpără cumpără
Bilet o zi – joi 225 + taxe (247.5 lei) cumpără cumpără
Bilet o zi – vineri 225 + taxe (247.5 lei) cumpără cumpără
Bilet o zi – sâmbătă 275 + taxe (302.5 lei) cumpără cumpără
Bilet o zi – duminică 225 + taxe (247.5 lei) cumpără cumpără

Până în acest moment peste 65.000 de fani ai festivalului şi-au achiziţionat un abonament pentru cele patru zile.

Peste 200 artişti, printre care: The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun şi mulţi alţii urcă în perioada 2-5 august 2018 pe scenela festivalului  UNTOLD de la Cluj-Napoca.

Cei care nu şi-au găsit încă un loc de cazare pot să consulte site-ul festivalului, unde au fost publicate şi posibilitățile de cazare în căminele studenţeşti.