Peste 260.000 de fani ai muzicii din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în cele patru zile și patru nopți feerice de Neversea – The Island of Dreams. La cea de-a patra ediție a festivalului, participanții s-au putut bucura de experiențe memorabile, distracție la cote maxime, show-uri aeriene și spectacole de artificii impresionante, apusuri și răsărituri unice pe plajă, toate acestea pe muzica a peste 150 de artiști naționali și internaționali de renume.

Porțile celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa au fost deschise de pe 7 pe 10 iulie în Constanța, timp în care ”Insula Visurilor” a găzduit o serie de evenimente de neuitat și a dus povestea Neversea mai departe.

După doi ani de pauză de la cea mai recentă ediție organizată în 2019, Neversea a renăscut din spuma mării pentru a redeveni reședința a sute de mii de oameni, care au pășit pe un tărâm plin de culoare, voie bună și diversitate muzicală, pentru un final de săptămână prelungit.

Cele 5 scene oficiale ale festivalului: Main Stage, The Ark, Daydreaming, Oasis și Temple au fost principalele puncte de reper ale ”Insulei Visurilor” unde s-a produs adevărata desfășurare de forțe muzicale, fiind completate de diverse zone cu activități interactive pe plajă, sporturi pe apă, un hub de beauty unic Designers’ Nest.

NEVERSEA FESTIVAL 2022

La fel ca la edițiile precedente, tărâmul festivalier din Constanța a fost organizat în așa fel încât toate drumurile să te atragă subtil, dar sigur, către punctul de maxim interes: scena principală, care părea ruptă dintr-o lume acvatică.

Aici, prima filă de poveste a fost scrisă de mai mulți DJ, în frunte cu KSHMR care și-a continuat tradiția și a inclus în playlist-ul său o piesă în limba română: “Dragostea din tei”, dar și cu Alesso care și-a sărbătorit ziua de naștere alături de visătorii de la malul Mării Negre.

Al doilea episod Neversea 2022 a fost întreținut de Smiley, Parov Stelar, ZHU, Nicky Romero și nu în ultimul rând, de Don Diablo, care a purtat pe umeri drapelul României și a strigat în fața tuturor: “Neversea, mi-a fost atât de dor de tine!”.

Printre protagoniștii celui de-al treilea capitol al ediției din acest an s-au numărat: Carla’s Dreams, Alan Walker, Steve Aoki, dar și celebra trupă Black Eyed Peas care a cântat la unison cu întreaga audiență și a mulțumit țării noastre pentru solidaritatea de care am dat dovadă față de situația din Ucraina din ultimele luni.

A patra și ultima zi de festival a fost una specială de asemenea, mai ales datorită rapper-ului Tyga, care a comunicat îndeaproape cu fanii săi, ba chiar a invitat și câteva domnișoare pe scenă pentru a dansa alături de el.

Steve Aoki la NEVERSEA Festival 2022

Atmosfera a fost incendiară și pe celelalte scene ale festivalului unde s-a petrecut mai mult pe ritmuri hip hop, trap și electro. Borgore, Alex Kennon, Netsky, Mahony, Nina Kraviz, Ian, Nane, Mira, Connect-R, Grasu XXL, Șuie Paparude și Paraziții sunt doar câteva dintre numele celor care au participat la evenimentul de pe plajă alături de festivalieri, pe cele 4 scene underground: The Ark, Daydreaming, Oasis și Temple.

De asemenea, cei care au luat parte la experiența Neversea din acest an au avut parte și de numeroase experiențe de neuitat în locații inedite: zone de relaxare special amenajate cu hamace, șezlonguri pe plajă, și leagăne, un mic târg de haine hipster și accesorii care mai de care mai neconvenționale, un food court variat și un concept unic, “Dinner in the Sky”, care îți permitea să iei cine la înălțime.