Aproximativ 240.000 de oameni au declarat în acest an ca nu vor uita niciodată marea prin participarea la cea de-a treia ediție a festivalului din Constanța. NEVERSEA 2019 a pregătit o mulțime de momente artistice pe cele 7 scene, dar și o sumedenie de activități de care fanii s-au putut bucura în perioada 4-7 iulie. Printre artiștii care au concertat şi au avut show-uri în cadrul festivalului de la Malul Mării Negre se numără: G-Eazy, Jessie J, Sean Paul, Steve Aoki, KSHMR, Lost Frequencies, Afrojack și Alesso.

Muzica a fost și în acest an atracția principală de la NEVERSEA prin eclectismul ei. De la pop, dance, rap și alternative, până la manelele din cadrul setlist-ului lui Salvatore Ganaci, toate aceste genuri muzicale răsunat pe Plaja NEVERSEA din Constanța.

NEVERSEA Festival 2019 – Foto: iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Pe lângă momentele muzicale, participanții au putut să se bucure de diverse activități și zone interactive printre care: arta tatuajelor cu henna, arta fotografiilor în spații special amenajate cu diverse tematici, zona personajelor costumate, zona de jocuri şi zone de relaxare cu leagăne, hamace și saltele. În plus, cei prezenţi la festival au putut savura din bunătăţile din zonele de food court, în care puteai găsi specialităţi din bucătăria mexicană, germană sau asiatică.

NEVERSEA Festival 2019 – Foto: iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Un Main Stage plin de surprize şi varietate

Debutul la scena principală din prima zi de festival a fost pe ritmuri pop şi dance, cu Alex Parker şi Mahmut Orhan, care au inițiat publicul în atmosfera de spectacol NEVERSEA. A urmat concertul unei cântărețe de același calibru, originară de la malul Mării Negre, Inna, iar apoi show-ul mult așteptat al lui G-Eazy.

Hituri precum „Me Myself And I” şi „No Limit” s-au auzit din glasul a peste 30.000 de oameni care au apreciat fiecare moment de rap al artistului. Noaptea a început petrecerea electro cu ATB, a continuat cu Alesso, Lucas & Steve şi s-a încheiat cu show-ul Dimitri Vangelis & Wyman în zorii zilei.

G-Eazy la NEVERSEA Festival 2019 – Foto: iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Cea de-a doua zi a început cu Albwho, The Motans şi Grasu XXL, care au pregătit publicul pentru headliner-ul serii, Sean Paul. Celebrul artist jamaican a revenit în România pentru a susţine un show compus din mix-urile sale celebre, pe care au dansat zeci de mii de participanţi. Petrecerea a continuat din nou până la răsărit cu Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack, cu toţii au adus spiritul muzicii electronice pe plaja din Constanţa.

NEVERSEA Festival 2019 – Foto: iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Vladimir, Manuel Riva şi Delia au avut şi ei un rol important pe scena principală în a treia zi de festival, fiecare antrenând festivalierii cu propriile surprize. Show-ul mult aşteptat al lui Jessie J a fost plin de mesaje pozitive şi momente emoţionante, artista dorind să ofere tuturor „acel moment în timp de care au mai mare nevoie”.

„Flashlight”, „Nobody’s Perfect” şi „Who You Are” au fost momente de neuitat pentru cântăreaţă, după cum a declarat, iar publicul a reacţionat la fiecare mesaj al ei. Noaptea s-a transformat în zori şi de această data pe ritmuri electro alături de KSHMR, Salvatore Ganacci, ziua 3 concluzionându-se cu nebunia lui Steva Aoki şi cu mesajul său nelipsit „Cake Me”.

Jessie J la NEVERSEA Festival 2019 – Foto: iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Ultima zi din cea de-a treia ediţie a festivalului de la malul Mării Negre a fost dedicată în întregime muzicii electro pe Main Stage. Printre cei care au semnat deznodământul poveştii NEVERSEA 2019 se numără Kadebostany, Lost Frequencies, Quintino şi Matoma.

NEVERSEA 2019 pe alte scene muzicale

Participanţii NEVERSEA 2019 s-au bucurat de experienţe muzicale variate care au avut loc pe mai multe scene amenajate în zona festivalului. Printre acestea se numără şi Nostalgia, o zonă cu mash-up-uri şi mix-uri formate din piese de la începutul anilor 2000. De asemenea, diveristatea muzicală a avut loc şi pe scenele  Temple, The Ark, Daydreaming şi Oasis, unde publicul numeros s-a distrat pe cinste.

NEVERSEA Festival 2019 – Foto: iConcert.ro

Urmăreşte mai multe poze în galeria foto de la concert!

Cea de-a treia ediţie a festivalului de la malul Mării Negre a strâns în jur de 240.000 de iubitori de muzică, depăşind numărul de anul trecut. După acest rezultat, bineînţeles că povestea NEVERSEA merge mai departe, iar organizatorii deja îi invită pe festivalieri să se înregistreze pe site-ul oficial pentru ediţia din 2020.