Rapper-ul american Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Timmy Trumpet, Parov Stelar, Passenger, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții se regăsesc printre primele confirmări la NEVERSEA 2020. Cea de-a patre ediţie a celui mai mare festival de la malul Mării Negre este programat între 2 şi 5 iulie 2020 pe plaja NEVERSEA din Constanţa.

Tyga, unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii la MTV Music Awards. Anul trecut, Tyga a fost prezent timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart (Billboard). În plus, Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, cu milioane de vizualizări pe YouTube pentru clipuri precum „Taste” şi „Ayy Macarena”.

Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în Top 100 DJ MAG 2019, urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Cei doi frați sunt implicați și în munca de producție, lansând colaborări de succes cu artiști precum: Wiz Khalifa, David Guetta, Timmy Trumpet, W&W, Steve Aoki, Armin van Buuren. Single-ul „Instagram”, lansat în luna iulie 2019, are peste 140 de milioane de ascultări pe platforma Spotify.

În ultimii 25 de ani, Black Eyed Peas au avut mai multe reușite: 6 premii Grammy, peste 35 de milioane de albume și 120 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume. Conform Nielsen, trupa a fost declarată al doilea cel mai bine vândut artist/grup din toate timpurile, în clasamentul de download, iar Billboard i-a inclus în ”Hot 100 Artist Of The Decade”. Concertele lor au înregistrat vânzări de peste 3 milioane de bilete pentru cele 300 de evenimente din peste 30 de țări. „RITMO”, cel mai recent single Black Eyed Peas și soundtrack-ul filmului „Bad Boys 3”, are peste 450 milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 300 de milioane de ascultări pe Spotify.

Tot pe Main Stage, la NEVERSEA 2020, vor mai urca Passenger, care va cânta pentru prima data live în România piesa „Let Her Go”, Parov Stelar, artistul care a pus bazele unui nou stil în muzica electronică – electro swing, dar și DJ-ii Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero și ZHU.

Pe scenele secundare, DJ-ul Paul Kalkbrenner va mixa în premieră la malul Mării Negre, dar şi Nina Kraviz, Jamie Jones, Netsky, Raresh, Borgore și Dub FX.

Abonamente NEVERSEA 2020

Abonamentele şi biletele de o zi pentru cea de-a patra ediţie a festivalului NEVERSEA, ce va avea loc în perioada 2-5 iulie 2020 la Constanţa, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix/MyTicket şi online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ actual (fără taxe) Preţ final (fără taxe)
Abonament General Acces Basic 124 euro 164 euro cumpără
Abonament General Acces Flexi 136 euro 179 euro cumpără
Abonament General Acces Risk Free 139 euro 179 euro cumpără
Abonament VIP 210 euro 260 euro cumpără
Bilet de o zi 59 euro 89 euro cumpără
  • Abonamentele General Acces Basic costă acum 124 euro plus taxe (164 euro plus taxe – preţ final) și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.
  • Abonamentele General Acces Flexi costă acum 136 de euro plus taxe (179 euro plus taxe – preţ final) și includ check-in-ul online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Abonamentele General Acces Basic şi General Acces Flexi nu mai pot fi returnate.

  • Abonamentele General Acces Risk Free costă acum 139 de euro plus taxe (179 euro plus taxe – preţ final) și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Aceste abonamente pot fi returnate cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.
  • Abonamentele VIP costă 210 euro plus taxe (260 euro plus taxe – preţ final) și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra acest pachet.
  • Un bilet de o zi costă acum 59 de euro plus taxe (89 euro plus taxe – preţ final) și include check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Biletul nu poate fi returnat.