Rapper-ul Tyga, Black Eyed Peas, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Borgore, Dub FX, Don Diablo, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart au confirmat prezenţa la cea de-a patra ediţie a festivalului NEVERSEA, programat între 8 şi 11 iulie 2021 pe plaja NEVERSEA din Constanţa.

Organizatorii celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre lucrează intens pentru desfășurarea festivalului în cele mai bune și sigure condiții. Între timp, artiștii sunt nerăbdători să revină pe una dintre scenele lor preferate și abia așteaptă reîntâlnirea cu zecile de mii de fani, care, cu siguranță, va fi emoționantă.

Scenele underground au și ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep și drum & bass. Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alții, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Organizatorii vor respecta toate deciziile și recomandările autorităților pentru desfășurarea festivalului și vor crea un mediu sigur pentru noi experiențe de neuitat la malul mării. Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor NEVERSEA, alături de distracția garantată a festivalului.

Abonamente NEVERSEA Festival 2021

Abonamentele pentru festivalul NEVERSEA pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial al festivalului sub forma de FREEDOM Passports.

Principalele caracteristici ale abonamentului:

  • oferă posibilitatea de participare la o singură ediție de festival, alegând una din următoarele 2 ediții consecutive
  • oferă 45 de zile, din momentul achiziției, pentru manifestarea opțiunii de participare la una dintre următoare 2 ediții de festival
  • în funcţie de tipul de abonament, check-in-ul gratuit* trebuie realizat în termen de maximum 30 de zile de la achiziţie (Acces General Basic şi Abonament VIP) sau cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului (Acces General Flexi)

Categoriile și prețurile pentru FREEDOM Passports sunt următoarele:

  • General Access Basic, Freedom Passport – 134 euro (184 euro) + taxe
  • General Access Flexi, Freedom Passport – 149 euro (199 euro) + taxe
  • VIP, Freedom Passport – 210 euro (260 euro) + taxe

*După această perioadă, pentru realizarea check-in-ului, se taxează cu 15 euro.

Peste 90% dintre fanii care au cumpărat abonamente și bilete pentru ediția din 2020 a festivalului NEVERSEA le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții NEVERSEA.