Acest eveniment a avut loc in data de 25 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 25 aprilie 2013, începând cu ora 20:00, Avishai Cohen va susţine un concert special la Sala Radio din Bucureşti. Pe scenă artistul va fi acompaniat de Ofri Nehemya – tobe şi Nitai Hershkovits – pian.

Avishai Cohen este considerat unul dintre cei mai influenţi o sută de basişti ai secolului XX, şi totodată cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor şi vocalist, Avishai Cohen s-a remarcat prin numeroase colaborări cu muzicieni precum Bobby McFerrin, Chick Corea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove.

În 2002 îşi fondează propria casă de discuri, Razdaz Records, motivat fiind de numeroasele proiecte în care activa, precum şi de debordanta sa energie creatoare care putea astfel să se manifeste nestingherită. De atunci, Avishai Cohen activeaza în formula de trio, fiind o prezenţă magnetică pe scenele din întreaga lume.

Bilete Avishai Cohen – Bucureşti

Biletele pentru acest eveniment variază în funcţie de categorie şi de distanţa faţă de scenă şi vor putea fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie bilete Preţ
Categoria I 135 lei  SOLD OUT
Categoria II 115 lei  SOLD OUT
Categoria III 75 lei  SOLD OUT
Loc în picioare 65 lei  cumpără bilete

Accesul în sală se face începând cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Înregistrările video sunt interzise pe toată durata concertului.