Cu o lună înainte de spectacol, mai sunt disponibile doar 200 de bilete pentru primul concert Avishai Cohen la Bucureşti. Programat pentru 25 aprilie 2013 la Sala Radio, evenimentul se anunţă a fi unul sold out, ritmul de vânzare al biletelor fiind unul alert.

Prezentat de Twin Arts în parteneriat cu Ambasada Israelului în România, concertul Avishai Cohen va începe de la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:00. Basistul israelian va fi însoţit pe scenă de Ofri Nehemya la tobe şi Nitai Hershkovits la pian.

Bilete Avishai Cohen – Bucureşti

Biletele pentru concertul Avishai Cohen de la Sala Radio din Bucureşti costă 75, 115 şi 135 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie bilete Preţ
Categoria I 135 lei  SOLD OUT
Categoria II 115 lei  SOLD OUT
Categoria III 75 lei  SOLD OUT
Loc în picioare 65 lei  cumpără bilete

Avishai Cohen este considerat unul dintre cei mai influenţi o sută de basişti ai secolului XX, şi totodată cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor şi vocalist, s-a remarcat prin numeroase colaborări cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove. Numit de Chick Corea un muzician de geniu, Cohen şi-a început aventura muzicală la vârsta de nouă ani.

Nu este permis accesul cu camere foto profesionale, iar înregistrările video sunt interzise pe toată durata concertului.