- Concerte - iConcert.ro

Home » Avishai Cohen

Avishai Cohen

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Avishai Cohen

RECENZIE: Avishai Cohen a aprins din nou flacăra muzicii jazz printr-un nou concert pasionant la Sala Radio (FOTO)

O săptămână nu se poate încheia decât extraordinar atunci când zilele de sâmbăta şi duminică aduc două concerte excepţionale, marca Avishai Cohen. De un astfel de concert am avut parte în serile de 10 şi 11 octombrie 2015, când talentatul contrabasist şi-a făcut din nou intrarea pe... 

FOTO: Avishai Cohen Trio la Sala Radio din Bucureşti

Artistul israelian Avishai Cohen a revenit la Bucureşti cu două concerte pe scena Sălii Radio, pe 10 şi 11 octombrie 2015, în cadrul seriei de evenimente Jazz Night Out. Vezi galeria foto de la concertul Avishai Cohen Trio de la Bucureşti!  

Concert Avishai Cohen Trio la Sala Radio din Bucureşti

Sâmbătă, 10 octombrie şi duminică, 11 octombrie 2015, începând cu ora 20:00, Avishai Cohen revine cu două concerte pe scena Sălii Radio din Bucureşti, în cadrul seriei de evenimente Jazz Night Out.   
10 Oct - 11 Oct 2015     ,

RECENZIE: Avishai Cohen Trio ne-au introdus în lumea lor magică într-un concert sublim la Sala Radio (FOTO)

După mai bine de un an de la prima sa apariţie în Capitală, celebrul israelian Avishai Cohen a revenit la Bucureşti pentru un concert care, şi de această dată, a fost sold-out. Cu acest spectacol, organizatorii Twin Arts încheie seria evenimentelor proiectului Jazz Night Out din anul acesta,... 

FOTO: Avishai Cohen Trio la Sala Radio din Bucureşti

Avishai Cohen a revenit în concert la Bucureşti pe 6 noiembrie 2014. Concertul a făcut parte din seria Jazz Night Out şi a avut loc la Sala Radio. Vezi galeria foto de la concertul Avishai Cohen Trio!  

Concertele lunii noiembrie 2014 în România


Noiembrie, luna în care zilele devin din ce în ce mai scurte, iar nopţile din ce în ce mai lungi – e nemaipomenită pentru concerte şi seri petrecute alături de artişti de primă mână din ţară şi străinătate.  

Concert Avishai Cohen Trio la Sala Radio din Bucureşti

Joi, 6 noiembrie 2014, începând cu orele 20:00, Avishai Cohen va păşi din nou pe scena Sălii Radio din Bucureşti. Pentru concertul ce face parte din seria evenimentelor Jazz Night Out, Avishai îi va avea alături pe Ofri Nehemya – tobe şi Nitai Hershkovits – pian.  
6 Nov 2014     ,

RECENZIE: Avishai Cohen – Jazz şi emoţie la Sala Radio din Bucureşti (POZE)

În seara de 25 aprilie 2013, începând cu orele 20:00, Avishai Cohen a susţinut un concert de excepţie la Sala Radio din Bucureşti. Cum evenimentul a fost unul sold-out şi cererea a fost foarte mare, organizatorii au suplimentat numărul biletelor, astfel au existat fani ai artistului care au... 

POZE: Avishai Cohen la Sala Radio din Bucureşti

Pe 25 aprilie 2013, Sala Radio din Bucureşti a fost gazda unui concert special marca Avishai Cohen. Considerat cel mai de seamă jazzman israelian, cunoscutul basist a concertat de mai bine de 90 de minute, alături de Nitai Hershkovits şi Ofri Nehemya, în faţa unei săli pline de fani.  

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.